Site icon Lykten

Fire milliarder kroner i sosialhjelp til innvandrere – hvert eneste år

Norge har hatt åpne grenser i flere tiår. Hundretusenvis av migranter, både lovlige og ulovlige, har strømmet inn i Norge med hjelp av en såkalt humanitær innvandringspolitikk fra norske politikere. Påstandene var at disse ville integrere seg og bidra med skatt til det norske samfunnet raskt.

Nå er vi godt inn i det femte tiåret med denne politikken og det rakner i sømmene for hele prosjektet. Utenforskap, mangel på integrering, ghettofisering og skyhøy kriminalitetstatistikk er bare noen av indikasjonene på at det hele var et utopisk prosjekt.

Les også: Abid Raja: «Innvandringen har vært en berikelse for Norge»

Men ikke bedre avsløres det gjennom statistikk fra forbruk av velferd og sosialgoder. Det er harde fakta og tall våre politikere ikke kan snakke seg vekk fra. Og de lyser med røde farger fra alle offentlig budsjetter.

Det betyr at våre sosialbudsjetter nærmest lekker som en sil. Vi er Titanic rett før den knakk i to og forsvant i havdypet. Det eneste som holder oss oppe er konstant påfyll fra Nordsjøen og norske skattebetaleres harde arbeide og høye skatter og avgifter. Så lenge vi er i majoritet. Men nordmenn vil altså være i mindretall i vår egen hovedstad allerede i neste tiår.

Økt innvandring betyr økt fattigdom, sier Sylvi Listhaug i et intervju. Jo takk. Men FrP har ikke akkurat stått på barrikadene for å kontrollere grensene våre. De siste åtte årene har vi hatt nærmest en fri flyt av migranter, flyktninger og asylsøkere inn i Norge, og under flyktningkrisen i 2015 var ikke FrP noe sted å se. De stemte også for 3.000 kvoteflyktninger, der de tidligere hadde påstått at de ville stemme nei mot dette.

Les også: Migranter tilsvarende hele innbyggertallet i Bergen fikk oppholdstillatelse i Norge fra 2011 – 2019

Fra Nettavisen:

Les også: Vil Norge overleve innvandringen?

– Arbeiderpartiet og de venstreradikale sosialistene snakker på inn og utpust om sosiale forskjeller, men de nekter å forholde seg til virkeligheten. Det som er sannheten er at økt innvandring betyr økt fattigdom. Det hjelper ikke hvor mange puter man syr under armene på folk. Til syvende og sist må folk komme seg i arbeid. Jeg er sterkt bekymret for at Ap og Sp nå blir avhengig av Rødt, SV eller MDG, som vil åpne grensene. Da vil fattigdommen skyte i taket, sier Listhaug til Nettavisen.

Men FrP får kjeft av Arbeiderpartiets Masud Gharahkhani, som mener at FrP har like stor skyld i utviklingen som resten av de rødgrønne partiene:

– Frp bør se seg selv i speilet og si unnskyld for at vi har mislyktes! Når 6 av 10 fattige barn er barn av innvandrere, da har vi ikke lykkes godt nok med integreringen. Men Frp har altså selv hatt hånda på rattet i innvandrings- og integreringspolitikken i syv år. De hadde den ansvarlige statsråden den eneste gangen i norsk historie hvor vi mistet fullstendig kontrollen over egne grenser under flyktningkrisen. (Sitat slutt).

Les også: Hva gjør pakistanere i Norge, egentlig?

Her er noen av tallene fra SSBs statistikk:

Les også: NAV-rapport: Masseinnvandringen skader Norge

Dette er tall som gjelder hvert år. 4 milliarder kroner ville gitt oss et flunkende nytt sykehus. Eller 20 nye barne- og ungdomsskoler. Vi kunne meget sannsynlig bygget en helt ny jernbane til Nord-Norge for pengene vi har brukt på sosialutbetalinger til innvandrere de siste 4 tiårene. Eller kan vi friste med 4.000 nye sykehjemsplasser til de pleietrengende, invalide, uføre og syke?

Problemet er ikke bare at vi har latt hele denne situasjonen oppstå, men at ingen gjør noe for å rette den opp.

Sistemann slår av lyset.

Les også: DET NYE NORGE: Et helt Haugesund med kun somaliere!

Les også: Flyktninger med opphold har fått 45.000 familiemedlemmer til Norge

Exit mobile version