Site icon Lykten

Helvete har fryst over – SV ønsker innvandringsstopp

Det er stortingsrepresentant for Sosialistisk Venstreparti, Kirsti Bergstø (35), som nå har gått ut og mener at Norge trenger en «kraftig innstramming» og bruker ord som «ukontrollert» om dagens arbeidsinnvandring.

Fra Dagbladet:

– For å hindre nød og fattigdom, må vi stille strengere krav arbeidsinnvandreres tilknytning til arbeidslivet, sier Bergstø til Klassekampen.

– Vi ser at mange som kommer i dag, har for lite jobb til å kunne forsørge seg selv og familiene sine. Det skaper fattigdom og nød og gjør at mange kommer i en desperat situasjon, som igjen bidrar til å undergrave norske lønns- og arbeidsvilkår, sier hun.

Hun tar til orde for en kraftig innstramming og mener vi i dag har en «fullstendig ukontrollert strøm av arbeidsinnvandrere som tvinges til å underby hverandre på lønn og arbeidsvilkår».

Les mer: Asylsøkere stemmer i hovedsak rødgrønt

UØNSKET: Utenlandske arbeidere setter press på lønninger og arbeidsvilkår i Norge ifølge Sosialistisk Venstreparti. Nå ønsker de en betydelig innstramming i hvor mange arbeidsinnvandrere som kan komme til Norge. (Foto: Illustrasjonsbilde).

Bergstø sitter i arbeids- og sosialkomiteen på Stortinget. (Sitat slutt).

Om Bergstø mener de samme argumentene også kan gjelde flyktning- og asylrelatert innvandring, og disse gruppenes press på barnehageplasser, skoleplasser, helsevesenet, boligmarked og velferdstilbud, nevnes ikke i artikkelen.

Kilde: Dagbladet

Relatert:

Exit mobile version