Site icon Lykten

Mann alvorlig mishandlet av fire afrikanere i Porgrunn – slått med planke i hodet

Fra TV2.no:

– Vitner forteller oss at tre eller fire menn med afrikansk utseende har forlatt stedet i det som trolig er en grønn Volvo V60, sier operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt, Vidar Aaltvedt. (Sitat slutt).

Mannen skal ha først ha blitt kjørt til legevakten i Porsgrunn, men der ble skadene ansett som så alvorlige at han ble sendt videre til sykehuset i Skien.

Mannen som ble overfalt av de fire afrikanske mennene forteller til politiet at det hele var «blind vold» og at han ikke hadde gjort dem noe i forkant av det brutale overfallet.

Fra Telemarksavisa.no:

– Han ble kjørt til legevakta først, og deretter ble han sendt videre til sykehuset i Skien, forteller operasjonsleder Vidar Aaltvedt i Sør-Øst politidistrikt.

– Så langt har ikke mannen som ble slått ned kunnet bidra med så mange opplysninger, men vi har inntrykk av at det ikke var blind vold, sier Aaltvedt. (Sitat slutt).

Porsgrunn/Skien skal ha opplevd en svært sterk økning i vold, overfall og narkotikarelaterte forbrytelser i forbindelse med masseinnvandringen til Telemark fylke de siste tiårene.

Relatert:

Exit mobile version