Site icon Lykten

Øyvind (52) slått blind av utlendinger i Ålesund

Det var natt til forrige lørdag at 52-åringen hadde tatt et par pils med noen gode venner. Etterhvert bestemte han seg for å reise ut på byen med en venninne. Øyvind Frøland er glad i å synge og sammen med venninna dro de til karaokebaren «Mølla», i sentrum av Ålesund.

Når kvelden var over ventet Øyvind på en drosje utenfor karaokebaren. Plutselig blir han omringet av en gruppe utenlandske personer. De spør ham om røyk. Øyvind sier han ikke har noen.

SLÅTT NED: Her på gaten utenfor karaokebaren Mølla i Ålesund sentrum, skal Øyvind Frøland ha blitt uprovosert slått ned. Resultatet er total blindhet på det ene øyet. (Foto: Google streetview).

Men dette betyr ingenting for gjengen som omringer ham. Øyvind faller til bakken når en av personene i gruppen blokkerer veien for ham. Plutselig blir han overfalt og slått brutalt. Han vet ikke hvor mange som slår, men sier til avisen smp.no at det er minst to personer direkte involvert i volden mot ham.

– Det første slaget treffer rett mot det høyre øyet med voldsom kraft, forteller Frøland til smp.no.

Han forteller videre (Fra smp.no):

– Heldigvis kom det noen til som ringte til politiet. De var der raskt og tok meg med rundt hjørnet av bygninga. Der sto ei større gruppe unge og det var flere politibiler der, forteller Frøland. Han blei frakta med ambulanse til Ålesund sjukehus etter hendelsen.

– Smertene var enorme. Jeg har aldri før hatt så vondt. Selv om jeg knapt har synlige blåmerker, brente det på øyet, sier han.

– Etter å ha blitt sett på av flere øyeleger blir jeg sendt med ambulansefly til Trondheim. Dette var mandag denne uka. Tirsdag, altså i går, blei jeg så sjekka av spesialister der. Meldinga jeg har fått er at øyet er så skada, at de ikke kan gjøre noe. At det er så stor blødning, at de ikke kan gå inn. Synet på høyre øye er tapt, men hendigvis ser jeg stadig bedre på det venstre, sier ålesunderen. Etter å ha tatt rutefly tilbake til Vigra og vært innom Ålesund sjukehus igjen, er han nå utskrevet. (Sitat slutt).

En kvinne i slutten av tenårene og en mann 20-åra av utenlandsk opprinnelse skal være pågrepet og er siktet i saken.

Relatert:

– 11-årig norsk gutt utsatt for rasisme og banket opp

– Utlendinger slo og sparket tilfeldig forbipasserende i Kristiansand sentrum

– «Guttegjeng» slo ned og ranet 82-åring i Oslo sentrum

– Utenlandsk gjeng overfalt og skadet nordmann i Fredrikstad

– Jente (11) alvorlig banket opp av muslimer på lekeland i Skien

– 85-åring døde etter å ha blitt slått ned av afrikaner i Narvik

– Utenlandsk gjeng angrep nordmenn – fikk lav straff pga. lav IQ

– Mørkhudet mann slo sovende togpassasjer i Spikkestad

– Eldre ektepar slått helseløse av innvandrere på gaten

– 89-årig pensjonist overfalt av sigøynere på Ullevål Hageby

– Fotballtrener etter nye voldsepisoder: «Jeg begynner å bli lei av flerkulturell fotball»

Exit mobile version