Site icon Lykten

SV-politiker med grov rasisme mot nordmenn

Dette er imidlertid ikke første gangen den cappuccino-fargede pakistansk-ættede og muslimske politikeren har kommet med grove rasistiske uttalelser mot etniske nordmenn.

Frieord skrev i januar, 2015, da Chaudry den gang mente at Politihøgskolen var for «hvit» og at det burde ansettes flere politibetjenter med brun hudfarge.

Dersom kun hvite nordmenn har denne retten, så lever vi i et udemokratisk samfunn. Det må aldri bli slik at én gruppe sitter med makta, mens en annen gruppe opplever maktmisbruk, sier Chaudhry.

I henhold til norsk lov så er det forbudt å forskjellsbehandle et menneske basert på hudfarge.

For mange brune pakistanere i Pakistan?

Det er uklart om Chaudry mener at det er for mange brune pakistanske politimenn i Pakistan. Eller for mange brune pakistanske politikere i den pakistanske nasjonalforsamlingen.

Menneskerettighetsforkjemperen Martin Luther King Jr. ville nok rullet i graven, hvis han hadde visst at man i 2018 fremdeles var mer opptatt av hudfarge, enn karakter og kompetanse.

Chaudry på Twitter

Akthar Chaudry er ikke fremmed for å skrive hatefulle kommentarer på andre Twitter-meldinger. Og deretter kreve at andre straffes for å gjøre det samme som han selv gjør. Han støtter og følger også kommunister og radikale sosialister, som på sin side igjen har hyllet diktatorer som har ødelagt hele nasjoner.

Exit mobile version