Site icon Lykten

«Ungdomsgjenger» skremmer og truer ansatte ved badehall i Oslo

LIA TRENING PÅ HOLMLIA ER ÅPEN, MEN LIA BAD OG TRENING SOM LIGGER KORT AVSTAND UNNA ER NÅ STENGT DELVIS PGA TRUSLER FRA UNGDOMSGJENGER. (Foto: Google Streetview).

«Ledelsen i Lia Bad & Trening kan ikke sette liv og helse for våre ansatte og for våre medlemmer på spill. Vi har derfor besluttet å stenge vår virksomhet i Holmliahallen inntil situasjonen er avklart.», kan man lese i en uttalelse fra et treningssenter i det svært innvandrertette boligstrøket på Oslo øst.

Lia Bad & Trening på Holmlia har holdt stengt siden mandag den 5.10. Årsaken skal være at Corona-situasjonen stiller svært strenge krav til driften relatert til hygiene og distansering. Det skal være problemer med at utstyr ikke fungerer eller er defekt. Oslo kommune har også stengt adgangen til badebassenget og har ikke gitt noen tilbakemelding om fremtiden for driften, slik at driftsselskapet ikke kan kjøpe inn utstyr eller sikre de ansattes arbeidsplass.

Men som siste punkt i bedriftens årsaksliste over at de må innstille videre drift i svømmehallen kan leses som følger:

Sist, og mest alvorlig. De siste ukene har vårt personale i hallen, spesielt på kveldstid, opplevd skremmende og truende adferd fra guttegjenger som kommer til hallen. Flere har varslet Oslo Kommune og politiet er tilkalt flere ganger. Vi ser alvorlig på disse hendelsene. Det er etter hva vi skjønner ikke planlagt noen tiltak for å få bukt med dette alvorlige problemet.

Ledelsen i Lia Bad & Trening kan ikke sette liv og helse for våre ansatte og for våre medlemmer på spill. Vi har derfor besluttet å stenge vår virksomhet i Holmliahallen inntil situasjonen er avklart.

Les hele informasjonsskrivet fra Lia Bad & Trening her.

LIA BAD OG TRENING INNE I HOLMLIAHALLEN ER STENGT INNTIL VIDERE. HER ER EN AV INNGANGENE SOM LIGGER MOT HOLMLIA SKOLE. TRENINGEN SOM FOREGÅR VED HOLMLIA SENTER OVER KIWIBUTIKKEN ER FREMDELES ÅPEN. (Foto: Google Streetview).

Relatert:

Exit mobile version