fbpx

«Guttegjeng» med grov hets av jentelag under fotballkamp på Holmlia

Hei.

Jentelaget jeg og trenerkollegaen min (navnet fjernet) trener, spilte sin første seriekamp i kveld nede på Lusetjern Kunstgress, gjennom hele 1. omgangen var det en guttegjeng som kom med kommentarer som ikke egner seg på trykk, ovenfor jentene på motstanderlaget, uten at vi fikk det med oss. I 2. omgangen løp en av guttene tvers over banen, samtidig som dommeren stoppet kampen for å gjøre oss oppmerksomme på situasjonen, da flere av jentene på motstanderlaget hadde klaget over kommentarer.

Mens dommeren snakket med hovedtrener (navnet fjernet), løp jeg over banen for å få vekk gutta, på vei over hørte jeg fra flere av jentene på laget vårt også at vi måtte snakke med guttene.

Disse guttene mener jeg ikke representerer Holmlia-ungdom, men det er fortsatt forkastelig oppførsel, og det er sånne ting som setter Holmlia i et dårlig lys. Når vi som sted, som klubb, tar imot lag fra andre deler av byen, så ønsker vi å vise frem Holmlia på en positiv måte. Vise gjestfrihet. Disse jentene har nok dessverre ikke noen ønsker om å komme tilbake til Holmlia med det første, på grunn av idiotisk oppførsel fra ungdom som henger rundt banen. Nå vet jeg ikke om de ungdommene som i kveld laget kvalme, spiller på lag på Holmlia, men det er fortsatt greit å gjøre folk oppmerksom på det, og hvis andre trenere i klubben (spesielt på guttesida), tar en prat med spillerne sine angående oppførsel ovenfor jenter/kvinner.

Sånne ting gjør meg forbanna. Disse ungdommene snakker mye om det å vise respekt, men da bør de starte med å selv vise respekt.

OPPDATERING: Jeg har vært i møte i ettermiddag med klubben, og de har satt inn tiltak for at ting som dette ikke skal skje igjen.

Relatert:

Frieord.no

Frieord.no

Artikkelen/artiklene er hentet fra de nedlagte nettstedene Frieord.no og Ordetermitt.com