Site icon Lykten

Oslo drukner i gjeld og innvandrere – «Det kommer til å svi»

(Foto: Pixabay / Oslo kommunevåpen - Wikimedia Commons - Public Domain).

Oslo begynner å nærme seg en såkalt Potemkinby, hvor man viser fram en fasade for de besøkende, som er uvitende om at alt er falskt.

En intetanende turist eller besøkende kan raskt bli blendet av øyesåret som er barcode, operahuset og andre landemerker. Men bak det hele har politikerne kjørt hovedstaden i grøfta med rødgrønn og sosialdemokratisk politikk.

Les også: Arbeiderklassen kjøper bolig. Verdi: 10 millioner kroner

Politikerne har rett og slett ikke spart opp nok for en regnværsdag. Og den kommer alltid. Man har pøst inn med ikke-integrerbare innvandrere som koster milliarder i opphold og utgifter, og aldri vil bli en inntektspost på budsjettet. Og denne utgiften øker årlig og overstiger inntektene uansett hvor man øker eiendomsskatt, parkeringsgebyr eller prisene på kollektivtransporten. Det brenner på taket, og man fyller kjelleren med vann.

Les også: Miljøpartiets drømmesamfunn: Unge i Oslo med fast jobb og egenkapital får ikke kjøpt bolig

Norske barnefamilier flytter ut. Mohammed med sine 6 barn flytter inn. Det må jo bare gå bra, eller?

Legg på en nærmest katastrofal miljøpolitikk med miljøgater, bilfritt sentrum og sykkelstier, så nærmer man seg regelrett misbruk av det offentliges penger. Og koronakrisen var rosinen i pølsa. Hvem kunne forutsett den, liksom? Det er jo ikke slik at det med jevne mellomrom kommer økonomiske nedgangstider på verdensbasis? Hos Ap, SV og MDG var det stige hele veien inn i den grønne himmelen.

Les også: Hver tredje velger i Oslo støtter kommunistisk ideologi!

Og nå kommer spareøksa. Den vil ramme eldreomsorgen og Sykehjemsetaten. Og skolene. Og de sykeste og svakeste. Og barnefamiliene. Men så lenge den rødgrønne eliten får kjøre el-bil, sykkel og skryte av nulltoleranse for alt som ikke kommer under miljøparaplyen, så smiler man bredt til kamera.

Velkommen til den rødgrønne økonomiske modellen. Et sort hull uten bunn.

Les også: Fjerner støtte til syke nordmenn – ønsker flere flyktninger og asylsøkere

Fra Nettavisen:

Eldreomsorgen er heller ikke skånet. Mens enkelte budsjettposter økes, er det likevel flere hundre millioner i kutt. Sykehjemsetaten er pålagt 25 millioner kroner i innsparingstiltak. Det er også lagt inn en rammereduksjon på 18,5 mill for sykehjemssektoren. Denne reduksjonen økes til 103,5 mill i 2024.

I 2021 er det beregnet 146,8 millioner i kutt til bydelene i rammene deres. Dette kuttet vil økes til 370 mill. året etterpå, og hele 672 mill i 2023.

Les også: Bør innvandrere og kvinner få Oslo – og hvite norske menn flytte ut?

Les også: Lærerne skremt over utviklingen på skolen i Oslo

Les også: Erna Solberg: Koronakrisen skal ikke stoppe flyktningstrømmen til Norge

 

 

Exit mobile version