fbpx

Hver tredje velger i Oslo støtter kommunistisk ideologi!

Miljøpartiet De Grønne, Sosialistisk Venstreparti og Rødt har til sammen 31.5 prosent av stemmene ved kommunevalget i Oslo.

Dette er partier som støtter masseinnvandringen fra ikke-vestlige land og baserer sin politikk på marxistisk ideologi fremfor sunn fornuft og logikk. Her er det ekte demokratiet og mennesket skrotet til fordel for politiske floskler og utopiske visjoner tatt rett ut av en religiøs sekt.

Les også: Massiv mediedekning og propaganda fungerer – skoleelever stemmer på Miljøpartiet De Grønne

Les også: Klimaprofeten Gretas seiltur mer skadelig for miljøet enn fly

De snakker om mangfold og samhold, men promoterer en politikk og ideologi som vil føre til at Norge som nasjon vil bryte sammen iløpet av dette århundret. Vi er bare et to-tre generasjoner unna å bli en 3. verdensnasjon med borgerkrigslignende tilstander, sosial uro og bevæpnet politi med militærlignende kjøretøyer på gater og torg. (Se historieboka med kapitlene om Sovjetunionen, Jugoslavia, Rwanda og Sør-Afrika fra lignende utopiske eksperimenter).

(Skjermbilde NRK).

Det snakkes i alle tre partienes programmer om «arbeiderbevegelsen, kvinnebevegelsen, menneskerettighetsbevegelsen», samt «rettigheter til LHBTQ, samer, kvener og flyktninger». Miljøpartiet De Grønne er Blindern fra 70-tallet på steroider.

Les også: Greenpeace-grunnlegger: Global oppvarming promotert av korrupte vitenskapsmenn som er pengegale

Les også: Miljøpartipolitikere tok fly – for å motta miljøpris

Det snakkes om å avvikle alt Norge lever av og er rike på, som olje og naturressurser. Det som har bygget vår velstand og sosiale trygghet skal avvikles og erstattes av noe man ennå ikke vet fungerer. Men det høres jo flott ut fra talerstolen.

Ikke noe sted står det noe om Ola og Kari Nordmann og deres rettigheter eller fremtid. Om etniske norske barns rettigheter til et trygt og godt land, slik dere besteforeldre opplevde det. Alt er «globalt» og det skrives varmt om «verdier og samfunnslimet» som er bygget opp i et homogent og kristent Norge, men som plutselig skal fungere i en by som har en minoritetsandel med nordmenn, og hvor kristendommen og det norske verdigrunnlaget er kastet på skraphaugen.

Uten en grunnmur kan man ikke bygge et hus for fremtiden.

Les også: Svensk atferdsforsker foreslår å spise menneskekjøtt for å «redde planeten»

Oslo skal ha 1-2 millioner innbyggere presset sammen i bomaskiner, omkranset av døde gater og torg der butikker og handelsstand forlengst har gått konkurs som følge av det bilfrie samfunnet. Man kutter trær i bysentrum for lage «inkluderende» plasser. Man lager mil etter mil med menneskefiendtlige buss- og trikketraseer som går på kryss og tvers av gamle bysentrum der mennesker før skapte liv. El-sparkesykler og bysykler ligger strødd rundt over hele byen. Vakkert eller inkluderende er det iallefall ikke. 

Sovjetunionen og EU har blitt en og samme organisme, med de marxistiske partiene i Europa som løpegutter og bødler i gatene. Lover og reguleringer vil kvele alt av frihet, entreprenørskap og utvikling. Tankepolitiet vil kontrollere sosiale medier og et såkalt kredittsystem vil avgjøre hvor du kan bevege deg eller hvilke tjenester du kan bruke. Dette har de allerede implementert i Kina, et av forbildene til MDG, SV og Rødt.

Les også: Arbeiderpartiet: Tall er rasistiske og farlige – sinte på at innvandrerstatistikk har lekket ut

Og innbyggerne i Oslo går sin egen mørke fremtid i møte med villighet gjennom stemmesedlene. Propagandaen på TV og i media fungerer. Massene står der, ansiktsløse og skriker ut sine klimahyl mens de messer om inkludering, fellesskap og miljøansvar. 

Den verste skrekkfilmen fra Hollywood kunne ikke gjort det bedre.

Les også: KOMMENTAR: De rødgrønnes politiske selvmord og ønske om å ta Norge med dem

Relatert:

Facebook Comments