fbpx

Miljøpartiets drømmesamfunn: Unge i Oslo med fast jobb og egenkapital får ikke kjøpt bolig

Masseinnvandring og sentralisering er endel av det rødgrønne drømmesamfunnet. Folk stablet som sild i tønne i boligblokker side om side, hvor solen knapt kommer gjennom til bakken. Enorme stålbygg, åpne plasser fylt med betong og stål, stappfulle busser, T-baner og tog. 

Og midt inni det hele står unge norske mennesker uten mulighet til å komme seg inn på boligmarkedet. Selv med egenkapital og fast jobb. Prisene er presset så høyt opp at man knapt kan få seg en 15 kvadratmeters «leilighet» i områder fylt av innvandrere, narkomane, alkoholikere og sosialmottakere.

Oslo kommune har nesten doblet innbyggertallet på få tiår og har nå over 1 million innbyggere. Langt de fleste som står for økningen er ikke-etniske nordmenn. Samtidig flytter et rekordantall nordmenn ut av byen så fort de får gifter seg og får barn, for å unnslippe at barnet er det eneste hvite barnet i barnehagen eller skoleklassen. Hvert femte barn i Oslo trenger særskilt norskopplæring.

SSB har beregnet at Oslo vil være en minoritetsby for norsk urbefolkning iløpet av 2040-årene, da man forventer at bykjernen alene vil ha over 815.000 innbyggere, opp fra 680.000 i dag. Som igjen er opp fra 500.000 ved årtusenskiftet.

Samtidig kan man høre politi-, brann- og ambulansesirene hyle døgnet rundt, mens skudd og masseslagsmål med macheter, baseballkøller og kniver fyller spaltemetre hos hovedstadsavisene og politiets Twitter-profil. 

Oslo er kvisen på det norske samfunnet. Og Miljøpartiet og de rødgrønne elsker det.

Kilde: NRK

Facebook Comments