Site icon Lykten

Skandale: Politiet angriper voldtektsofre fordi de frykter rasismeanklager fra minoritetsmiljøer

BRITISK POLITI ANGRIPER VOLDTEKTSOFRE AV FRYKT FOR Å BLI UTSATT FOR RASISME-ANKLAGER. (Foto: Pixabay)

Det er nettsiden Breitbart som nå kan fortelle at politiet i West Midlands i England anklages for å ha omtalt et 12 år gammelt påstått voldtektsoffer som «løgner» og fortalte moren henne at «jenta prostituerte seg selv». 

«Jeg var 12 eller 13 år gammel da jeg gikk til politiet med min mamma for å rapportere den første voldtekten. Men en kvinnelig politioffiser anklaget meg for å lyve og det knuste meg. Jeg mistet kontrollen over livet etter det», sier «Karen». «Karen» skal ha blitt utpekt som offer av de såkalte voldtektsgjengene som opererte i byen Walsall der hun bodde.

Moren til jenta forteller til lokale medier at hun måtte «plukke opp datteren på politistasjonen etter at de hadde funnet henne, noen ganger på hoteller, og at politiet fortalte henne at de trodde at datteren prostituerte seg selv».

«Jeg kunne falt til mine knær da de fortalte meg det, da de jo snakket om en ung jente», forteller moren.

Les også: Sjokkvideo: Politisjef i England innrømmer at man lot muslimske gjenger voldta barn

ÅTTE MEDLEMMER I EN GROOMING-GJENG I BYEN ROCHDALE: Abdul Rauf, Hamid Safi, Mohammed Sajid, Abdul Aziz. Abdul Qayyum, Adil Khan, Mohammed Amin og Kabeer Hassan tilhører en annen grooming-gjeng fra byen Rochdale. Disse bildene har norske medier aldri turt å trykke. (Foto: Politiet).
GROOMING-GJENGER: I de få rettssakene som har blitt etablert mot de muslimske grooming-gjengene er antallet involverte svært høyt. Her fra den engelske byen Telford. (Skjermbilde / Britisk Avis).

Anklagen om prostitusjon og å skylde på de unge hvite jentene for å bli voldtatt er ikke uvanlig fra politiet eller sosialmyndighetene i England, som lever i en politisk korrekt fryktkultur.  Det å bli anklaget for rasisme eller diskriminering av mørkhudede, minoriteter eller muslimer er forbundet med stor frykt i det offentlige og leder nærmest alltid til at man mister jobben og karrieremuligheter. 

Det er også avslørt at det britiske arbeiderpartiet, Labour, med vilje utelot å sette søkelys på de hvite jentenes grufulle skjebne, da man fryktet å miste de muslimske stemmene ved politiske valg.

Man velger da heller å angripe ofrene, i all hovedsak hvite unge, mindreårige jenter, noe som utsetter dem for et dobbelt overgrep, da de ikke bare ble misbrukt og voldtatt, men deretter utsatt for et justismord av myndighetene av politisk korrekte årsaker.

Grooming-gjengene i Storbritannia opererer i nærmest alle store byer og det er snakk om millioner av ofre og tusenvis av overgripere. Overgriperne er i all hovedsak mørkhudede, med bakgrunn fra muslimske land i Midtøsten og Asia, og ofrene er hvite, kristne jenter. Jentene kommer fra lavere sosiøkonomisk bakgrunn med fattigdom og er lette å forføre på skoleplasser, kjøpesentre eller lekeplasser, med mat, smykker, røyk eller rusmidler.

Les også: BBC-serie tar for seg de massive rasistiske og muslimske voldtektsgjengene i England

Etter at jentene har blitt såkalt «groomet», altså gitt komplimenter, mat, klær, parfymer og rusmidler, «eier» gjengene dem og jentene må betale ned sin «gjeld» gjennom seksuelle tjenester. Dette gjennomføres i biler, hotellrom, på bakrommet i restauranter drevet av innvandrerne eller leiligheter som eies av overgriperne. Ikke sjelden finner politiet at jentene har blitt gjengvoldtatt av dusinvis av menn i flere netter på rad i møkkete og usanitære omgivelser.

Jentene blir truet med å bli drept, eller at familien skal drepes, hvis de forteller noen om hva de har blitt utsatt for. Blir de gravide tvinges de til å ta abort. Men det forekommer at jentene føder barna i svært ung alder, og at de fortsetter å utnyttes av gjengene etter å ha født barna uten at overgriperne tar ansvar for jenta og barnet.

BRUTALT DREPT: Laura Wilson ble bare 17 år. Allerede da hadde hun rukket å føde et barn fra voldtektene. Hun ble knivstukket i hodet og kastet i en elv av sine pakistanske voldtektsmenn. (Foto: Privat).

Det har vært flere store skandaler i Storbritannia de siste ti årene med avsløringer, massive rettssaker med dusinvis av tiltalte og lange dommer. Høyerestående politioffiserer og ansatte innen sosialtjenestene har måttet gå av, da man har funnet at de har oversett og med vilje unnlatt å gjøre noe med overgrepene som har foregått i mange år.

Selv da overgriperne blir arrestert og dømt for voldtektene slipper de utvisning eller forbud mot å operere i de samme områdene de misbrukte jentene i. Som har resultert i at jentene har møtt på sine overgripere og sett at de har fortsatt groomingen og voldtektene i årene etter at de ble dømt.

Les også: Fokus på lørdag: Lara ble kalt «rasist» da hun vitnet mot den muslimske pedofiliringen

Les også: Kunne noe lignende ha skjedd i Norge? – Ja, det har allerede skjedd

Exit mobile version