Site icon Lykten

Er den norske befolkningen tjent med politiet, slik det i dag fungerer ?

POLITIHØGSKOLEN I OSLO. Creative Commons Navngivelse-DelPåSammeVilkår 3.0 / GAD

Av Ivar Systad, Samfunnsdebattant

I det meget godt skrevne leserinnlegget «Aktivistene i Oslo-politiet strategiske stab har holdt myndighetene og det norske folk for narr», på nettstedet Resett, skriver en som etter min mening må være en av de i politiets tjeneste, som vet hva som foregår i Politidirektoratet og politiet, og som våger å publisere dette.

Selvfølgelig må vedkommende være anonym, ellers ville vedkommende blitt utsatt for represalier, uten at offentligheten hadde fått vite det.

Jeg husker i den spede begynnelsen tidlig på 70- tallet av marxistenes infiltrering i det norske samfunnet, en episode der marxistene ikke fikk sine innlegg på trykk i byens største borgerlige avis. De samlet en tropp av oss mindreårige, med en lærer fra ungdomsskolen i spissen. Hennes mann som var ansatt som lektor ved universitetet, var den som administrerte det hele. Oppgaven her var å demonstrere utenfor avisens hovedkontor å bruke makt for å bli hørt, noe som endte opp i hærverk på avisens bygning.

Les også: Hva 50 års hjernevask i undervisningssektoren har ført til

Lektoren våget ikke selv å delta, da han selvfølgelig var redd for å bli igjen-kjent og få sparken i fra universitetet. Han sto sammen med meg og en annen på god avstand. Da udåden var utført kom alle løpende tilbake der vi stod, og jeg spurte hva som hadde skjedd, og fikk til svar av lærerinnen at : vi har gjort noe som er veldig galt he-he. Hvorfor jeg ikke var med på dette var fordi lektoren ikke deltok, så jeg tenkte går ikke han, så går ikke jeg.

Les også: Hvordan klarte 68-er generasjonen å lure inn en massemord-ideologi i vårt samfunn?

Slik var de venstreekstremes fremgangsmetode over hele linjen, ingen eller intet skulle få stoppe dem, og vårt borgerlige samfunn de skulle knuse, ante fred og ingen fare i fra disse. Når jeg prøvde å fortelle hva som foregikk til høyrefolk, ble dette bare avfeid med ingenting å ta alvorlig, dette var bare protester og ungdomsopprør, og ville dø hen av seg selv når de ble eldre.

Les også: Professor ved Politihøgskolen: Hundretusenvis av nordmenn er «høyreekstremister»

Les også: Skal bruke 50 millioner kroner på å forske på høyreekstremisme

PROFESSOR DRØVEL: Den venstreorienterte professoren Tore Bjørgo fokuserer på den tredje mest «farlige» politiske gruppen i Norge som følge av sin egen ideologiske overbevisning og ikke som en objektiv forsker. Det kan få alvorlige konsekvenser for politiet arbeide. (Foto: Chell Hill/ Creative Commons Attribution ShareAlike 3.0).

Les også: Marxistenes grep på det offentlige såvel som det private

Vi bør huske hva som hendte for en del år tilbake, da den første politireformen, om jeg ikke husker feil, ble satt ut i live, da alle konservative politimestrene ble avsatt, og samlet i en gruppe for seg selv, der de behold lønnen men fikk intet å gjøre. Så fikk vi en omfordeling av politidistrikter, og inn kom det nye politimestre med politisk korrekte meninger, slik at journalistene kunne gå til disse nye med spørsmål, og få akkurat de svarene de på forhånd ville ha.

Da Politihøgskolen be opprettet ble denne etter min mening fylt opp av venstresiden sine idealister, med en sterk trang til å reformere alt politiet har stått for igjennom generasjoner. Her skulle det styres ned til den minste detalj, intet skulle overlates til tilfeldigheter, dette var og er disse venstre- idealistenes mål.

Les også: Oslopolitiet henla 55.448 saker i 2018, men vil etterforske dine indre følelser

Les også: Forsvaret: Muslimske rekrutter nekter å gi førstehjelp til det motsatte kjønn

Dette måtte nødvendigvis gå galt av sted, og resultatene av denne politikken ser vi dessverre utfolde seg i dagens samfunn.

Vi får be til høyere makter om at folket må gni søvnen av øynene, og forstå hva som virkelig foregår i det norske samfunnet, men etter over 50 års hjernevask av den norske befolkningen er det gjerne for seint?

Les også: For mange «hvite» politibetjenter i Norge

Les også: Jente med fletter stoppet av politiet – «Er du høyreekstrem?» (Video)

Exit mobile version