Site icon Lykten

Miljøparti-politiker: «Godt at tyskere blir en minoritet i et superkulturelt samfunn»

Politikere som åpenlyst går ut og ønsker sin nasjon sin undergang er dessverre ikke et helt ukjent fenomen i dagens Europa. Det finnes flere eksempler på rødgrønne politikere som har uttalt lignende saker.

«Bra at tyskere dør ut»; Miljøpartipolitikeren Dr. Stefanie Von Berg mener det er bra at tyskere blir en minoritet i sitt eget land. De skal erstattes av en regnbuenasjon med ulike etnisiteter, kulturer og religioner.

Her går den kommunistiske og jødiske politikeren Gregor Gysi, fra partiet Die Linke (Sosialistisk venstreparti), ut i et intervju og sier at det er bra at det hvert år dør flere tyskere enn det blir født.

«Det er bra at det hvert år dør flere tyskere enn det blir født»

Dette fordi «nazister» ikke klarer å lage veldig bra barn. Dessuten mener han at Tyskland er avhengig av innvandrere for å overleve.

 

Man kan jo tenke seg rabalderet det hadde blitt om en politiker hadde byttet ut «tyskere» med «innvandrere» eller «muslimer».

I Norge har vi hatt et flere professorer, ledere for trossamfunn og innvandrerpolitikere som har sagt det samme.

Professor Thomas Hylland Eriksen ved universitetet i Oslo: Den viktigste hvite flekken består nå i å dekonstruere majoriteten og gjøre det grundig slik at den aldri kan kalles majoritet lenger.

Ervin Kohn, forstander for det Mosaiske Trossamfunn: Vi har en jobb å gjøre. (Uttalelse som kom i forbindelse med et intervju der Kohn uttalte at Norge fremdeles er et homogent samfunn og at nordmenn har lite kunnskap om andre kulturer).

Akthar Chaudry, tidligere SV-politiker og nå ansatt av Politihøgskolen: Det er udemokratisk med kun hvite nordmenn som politi. Dersom kun hvite nordmenn har denne retten, så lever vi i et udemokratisk samfunn. Det må aldri bli slik at én gruppe sitter med makta, mens en annen gruppe opplever maktmisbruk

Relatert:

Exit mobile version