Site icon Lykten

VIDEO: «Dere er ikke folket, dere er fortiden»

Beskjeden ble gitt i en video som inneholder en multi-etnisk gruppe av mennesker, med handikappede, homofile og transkjønnede mennesker. Man ser også en muslimsk kvinne i burka, en mann med arabisk klesdrakt og en prest som har kvinneundertøy.

Les også: Hundrevis av kvinner seksuelt antastet av tusen muslimske menn i Tyskland

DET NYE TYSKLAND: Alle som ønsker å bevare Tyskland er idioter og bør passe seg, for menneskene i videoen er fremtiden. Dette er budskapet fra den tyske allmennkringkasteren ZDF til sine seere. (Foto: Youtube).

Etniske tyskere blir fremstilt som autoritære nasjonalistiske idioter og blir fortalt at «dere er ikke folket, dere er fortiden». Beskjeden er videre «ekte tyskere kommer for dere, så dere bør løpe fort».

Bilder av konservative partiledere i Europa, samt presidentkandidat i USA, Donald Trump, vises frem på plakater og blandes med bilder av den døde nazilederen Adolf Hitler.

VIDEO: Innvandringskriminaliteten ute av kontroll i Berlin

Videoen avsluttes med at en ung jente forteller seerne at det er 2016 og at migranter kan gjøre «hva faen de vil, fordi de mennesker akkurat som deg og alle andre».

Alle tyske husholdinger som har en TV må betale 215 euro i året for at ZDF skal kunne eksistere og produsere slike innslag.

VIDEO: 16 år gammel tysk jente: «Dere har ødelagt mitt land»

Relatert:

Exit mobile version