Site icon Lykten

Europeere slaktes av afrikanere og arabere i sine egne land – hvor er opprøret?

I Sverige skar den egyptiske migranten Suleman Suleman (30) halsen av en svensk student den 27. april i år. Suleman fikk nylig 17 års fengsel i Umeå tingrett. Egypteren hadde et langt og alvorlig rulleblad med hele 23 ulike forbrytelser for blant annet ran, overfall, drapstrusler, biltyveri og mishandling.

Svenske domstoler valgte i flere tilfeller å ikke gi Suleman fengselsstraff, men å dømme ham til tvungen psykiatrisk behandling.

Les også: Tysk by i sjokk etter voldtektsdrapet på 14-årig jødisk jente – asylsøkere pågrepet

Drapsofferet Albin (28) var en god student som var få uker fra å fullføre sitt masterstudie, men finansierte sin narkotikaavhengighet ved å selge stoff. Suleman var i studenten Albins  leilighet med flere andre menn, men hadde ikke penger til å kjøpe narkotika og ønsket å rane 28-åringen istedenfor. Suleman stakk Albin 13 ganger og skar halsen av ham kort tid etter at de ankom studentens leilighet.

Drapet var svært brutalt og unødvendig, da studenten allerede var alvorlig skadet og ute av stand til å forsvare seg selv da Suleman skar halsen av ham. Det kommer også ut fra etterforskningen at Suleman kun valgte ut svenske ofre når han ranet og begikk kriminalitet.

Les også: Sverige anno 2018 – skyting, drap, bomber, ran, bilbranner, skyting, drap

Denne rasistiske fremgangsmåten bekreftes av forskeren i sosiologi, Petra Åkesson, og hennes studie fra 2006, der hun intervjuer ransmenn i Sverige som har innvandrerbakgrunn. Det kom frem at innvandrerne valgte ut svenske ofre for å «vise makt overfor svenskene».  

Les også: Ettåring halshugget på T-banestasjon i Tyskland av båtflyktning – myndighetene mørkla drapet

Et kart med skader på den svenske studentens ansikt og hals. (Grafikk: Politiet).

Les også: Jonna (17) voldtatt, tent på og drept av asylsøker

Lignende drap på finsk kvinne

Nyheten om det brutale og rasistiske drapet på den svenske studenten Albin i Sverige kommer samtidig som et annet og like brutalt drap i nabolandet Finland.

En 28-årig irakisk mann sitter nå siktet for drap på en kvinne som fant sted i Åland den 16. september i år.

Asylsøkeren skal ha knivskåret kvinnen slik at «nakken helt eller delvis var skåret av». Egypteren skal også ha tent på leiligheten der drapet fant sted.

– Jeg kan si så mye at hendelsen etterforskes som mord, på grunn av handlingens særskilte brutale karakter, sa kriminaletterforsker Erik Salonsaari til lokalavisen Ilta-Sanomat.

Les også: Syrisk asylsøker amok med machete på gaten i Tyskland – gravid kvinne hakket ihjel

Det er nettsiden Ålands Nyheter som skriver om det brutale drapet. Innvandreren og kvinnen skal ha kjent hverandre. Irakeren måtte ha tolk under avhøret. Flere andre mistenkte skal ha blitt tatt inn til avhør, men ble senere sluppet løs.

Les også: Afghansk flyktning pågrepet for drapet på på Maria (19) i Tyskland

Knivterror i Finland

Finland ble den 21. august sist sommer lamslått av et islamsk terrorangrep der den marokkanske asylsøkeren Abderahman Bouanane (18) knivstakk åtte kvinner og to menn på et torg i den finske byen Åbo. To av kvinnene døde.

Asylsøkeren skal ha vært i flere andre europeiske land, blant annet Sverige, før han kom til Finland. Marokkaneren skal ha fått avslag på alle sine asylsøknader, både i Sverige og Finland. Han finansierte oppholdet sitt i Europa med skattepenger og salg av narkotiske stoffer på gaten.

Les også: Muslimsk terrorist kjørte inn i kristent julemarked – 12 drept – 56 skadd

18-åringen skal ha vært radikalisert og politiet i Finland fikk mange tips om hans islamske fundamentalisme, men valgte å ikke pågripe eller utvise ham fra landet. Tre andre muslimer, alle fra Marokko, ble også pågrepet for å ha deltatt i planleggingen av terrorangrepet.

Bouanane ble i juni år dømt til livstids fengsel for to drap, åtte drapsforsøk, samt islamsk terrorisme. 

Les også: Høygravide Maria (19) brent ihjel levende av to tyrkere i Tyskland

Abderahman Bouanane (18) knivstakk åtte kvinner og to menn på et torg i den finske byen Åbo. To av kvinnene døde.

Les også: Linn (32) fra Tromsø var kjæreste med en afrikansk asylsøker – ble knivdrept i sitt eget hjem

SOMMER I OSLO: Drapsforsøk, knivangrep, gateran, pistoler, macheter, bilbranner, masseslagsmål, beføling av kvinner og ran av turister

Drapene har ikke ført til at noen nye lover eller endringer i innvandringspolitikken har kommet på plass. Tusenvis av ulovlige og radikale muslimer får fremdeles gå fritt rundt på gater og torg i Europa – I Norge – uten at verken norske myndigheter eller politiet gjør noe med saken.

Den neste gangen kan det bli din kjære eller venn som mister livet.

Les også: Syrisk flyktning hyllet som «rollemodell for integrering» – forsøkte å skjære strupen på sin arbeidsgiver

Relatert:

Exit mobile version