Site icon Lykten

Når noe er veldig galt i samfunnet

Det såkalte «samfunnslimet» er verdifullt og må beskyttes for enhver pris. Men i dagens moderne og multikulturelle samfunn har tillit, ære, moral og respekt i alt større grad forvitret og erstattes av mistro, skepsis og ensomhet.

Når man ikke har en felles etnisk, kulturell og historisk plattform med sine medborgere, naboer og arbeidskolleger så har man mistet den viktigste grunnpillaren i ethvert velfungerende samfunn.

Tilbake står man med et samfunn der alle låser sine dører, ingen snakker med naboen og man ikke stoler på noen lenger. Selv ikke myndighetene.

Dette har allerede begynt å skje i norske storbyer som nå oppleves som kalde og tomme, uten personlighet eller samhold mellom innbyggerne. Men det finnes steder i Europa der det flerkulturelle samfunnet begynte i lang tid før det kom til Norge. Der har eroderingen av samfunnet pågått i mange tiår med katastrofale følger for lokalsamfunnene.

En historie man ikke skulle tro kunne utspille seg i et sivilisert land kom nylig på pulten i vår redaksjon. Undertegnede måtte lese overskriften både to og tre ganger før jeg forsto hva jeg leste.

Det viser seg nå at de mange tusen jentene som har blitt voldtatt, torturert og gjort narkomane av muslimske voldtektsgjenger ikke engang kunne finne en trygg havn hos de lokale myndighetene, som sosialansatte eller politiet.

INTET SETT INTET HØRT. Verken politikere, sosiale myndigheter eller politiet løftet en finger for å hjelpe de over 2000 unge jentene i Rotherham.

To lokale ansatte hos sosialmyndighetene i byen Rotherham, samt en politibetjent, som skulle ta vare på de utnyttede og sårbare jentene fortsatte nemlig å voldta dem.

Les også: «Lett bytte» – Ny bok om hvordan muslimer og britiske myndigheter skjulte seksuelle overgrep mot barn i flere tiår

Polititjenestemannen ga i tillegg de lokale muslimske gjengene informasjon om jentene. Hans politikollega visste om overgrepene, men rapporterte ikke forholdet til sine overordnede.

Dette bevitner og avslører et system som er råttent helt fra roten av, hvor man ikke lenger føler ansvar eller samhold med det samfunnet man lever i. Hvor man ikke identifiserer seg med eller er redd for represalier fra sine medmennesker. Hvor man ikke lenger har moralske målepinner.

Dette er et samfunn som man ser i post-apokalyptiske filmer og TV-serier og grøsser av. Men det har dessverre nådd oss i dag i de påtvungne flerkulturelle og identitetsløse samfunnene, der post-modernisme og egoisme har erstattet den tradisjonelle vestlige kulturen og nasjonale stoltheten.

Hvordan Europa og våre samfunn skal våkne fra dette marerittet gjenstår å se. Men jo mer innvandring vi tillater, jo flere slike historier vil vi måtte lese om – og som til slutt vil føre til en total samfunnslig kollaps.

Les også: BBC-serie tar for seg de massive rasistiske og muslimske overgrepsgjengene i England

(Faksimile/Daily Mirror).

Relaterte saker:

Exit mobile version