Site icon Lykten

Orban har plassert 8.000 bevæpnede menn ved grensen – skal stoppe innvandringen

Sommeren er her. Det betyr iskrem, bading og ferie for europeere etter en lang og kald vinter. Det betyr også millioner av mennesker fra den tredje verden som har pakket sakene sine, betalt titusenvis av kroner til menneskesmuglere og ønsker å ulovlig trenge seg gjennom Europas grenser.

Det betyr en enorm økning i hverdagskriminalitet, voldtekter, ran og drap. Det betyr enorme belastninger på sosial- og velferdsbudsjett. På politi, fengsler og domstoler. Det betyr forsøpling og ghettofisering.

Les også: FN-rådgiver: innvandring avvikler velferdsstaten

Les også: Nobelprisvinner: «Muslimene oversvømmer, okkuperer og ødelegger Europa»

De siste årene har Europa opplevd det som ikke kan beskrives som annet enn en invasjon av bemidlede voksne menn, akkompagnert av en liten skare kvinner og barn, som ønsker «et bedre liv» i Europa. Dette er ikke ekte flyktninger og krigsofre – de ekte flyktningene har ikke råd, midler eller muligheter til å komme seg ut av sine nærområder. De som kommer hit tilhører det midtre og øvre sjikt i samfunnet i Midtøsten og Afrika. De som har råd til å betale. Som har ressurser og kontakter. Kriminelle. Krigsforbrytere. Dette er folk som har penger på konto. Men som ønsker mer.

Inntil 90 prosent av de som kommer som «flyktninger» er menn i militær alder. De etterlater seg familier, koner og barn. De pakker sine smarttelefoner, merkeklær og identitetspapirer, og møter opp til avtalt plass med menneskesmuglerne. Der får de nye papirer, en ny falsk historie de skal fortelle europeiske myndigheter og informasjon om hvem de kan ringe eller kontakte når de har kommet frem. Som regel er dette vestlige asylorganisasjoner som tjener seg søkkrike på å «hjelpe» flyktninger og asylsøkere.

Det hele er organisert av mafialignende strukturer bestående av menneskesmuglere. Og på vår side finansiert fra EUs toppkontorer og NGO’er som George Soros og hans «Open Society», som pumper MILLIARDER (ja, du leste riktig) inn i propaganda og europeiske politikere for å fremme menneskeforflytningen og destabiliseringen av den vestlige sfæren.

Les også: Imam til flyktningene: «Få barn med europeiske kvinner og erobre deres land»

FULL STOPP: Ungarns statsminister, Victor Orban, setter sitt folks sikkerhet over EUs ønsker om et grenseløst Europa. (Foto: Daily Express/Montasje).

Les også: Les også: Soros ber Europa ta opp lån på tusenvis av milliarder for å finansiere asylstrømmen

De som måtte tro flyktningstrømmen er forårsaket av medmenneskelighet og humanisme – fra noen side – er særdeles feilinformerte og naive. Dette handler om politisk makt og kontroll. Og penger. Svært mye penger.

Det humanitære ville vært å stoppe de onde militære og religiøse kreftene i Afrika og Midtøsten. Noe Europa og USA kunne gjort uten problemer om de virkelig ville det. Tror noen at våre militærstyrker må gå inn fysisk mann for mann og opprette baser midt i fiendens leire? Hvis NATO, EU og USA var i faktisk krig, så ville hele konflikten vært over på 3 uker. Og det ville inkludert implementering og tilbaketrekking.

Les også: Europol: 5.000 muslimske terrorister oppholder seg i Europa

Les også: Tsjekkias statsminister til EU: «Vi vil ikke ha noen flyktninger til landet vårt»

Men dette er business. Og politikk. Og et ønske om en global verden uten grenser eller nasjonalstater. Hvis noen tror at norske myndigheter, som har kontroll over hver krone nordmenn betaler på skatten sin, plutselig ikke har kontroll eller myndighet til å sikre grensene våre. Ja, da ER månen en ost.

Dette er villet. Dette er ønsket. Dette er planlagt ned i minste detalj. Oslo SKAL være en minoritetsby for etniske nordmann. Norge SKAL ha hundretusenvis av muslimske innbyggere. Norge SKAL avvikle kristendommen som den bærende statsreligionen. Norge SKAL ha bevæpnet politi og terrorfrykt.

Alt dette kan endres IMORGEN hvis våre myndigheter ønsket det. Vi kunne enkelt ha skrudd det norske samfunnets trygghet og kriminelle nivå tilbake til 1970-tallet ved å repatriere 95% av de fremmedkulturelle, ikke-etniske europeerne tilbake til sine hjemland. Hjemland som ikke er i krig eller har katastrofer. Det finnes INGEN grunn for pakistanere, tyrkere, iranere, irakere, nigerianere, marokkanere eller somaliere å oppholde seg i Norge. De har sine egne hjemland og bør bo og oppholde seg der.

Les også: Debatt – er Norge og Vesten verdt å redde?

Les også: Polen vil heller gå ut av EU enn å åpne grensene for muslimske migranter

Det finnes INGEN jobber de utfører som ikke nordmenn utførte før de kom hit til vårt land, eller kan utføre når/den dagen de drar hjem. Integreringen og assimileringen er UMULIG og vil aldri finne sted, uten tvang og enorme pengesummer. Dessuten har en rekke finansielle rapporter funnet at innvandringen fra ikke-vestlige land er en enorm byrde på vårt velferdssamfunn og vil AVVIKLE det i løpet av dette århundret.

Og da vil balkan-syndromet treffe samfunnet vårt knallhardt. Da blir det borgerkrig. Og det vil våre barn og barnebarn kunne oppleve personlig.

Les også: Orban: Forræderi bak masseinnvandringen til Europa

Det er dette Orban og hans lederkolleger i Tsjekkia, Slovakia, Polen, Kroatia, Bulgaria og andre naboland for lengst har innsett. Og historiebøkene gir dem rett. Disse lederne er ikke kjøpt og betalt av Soros og EU. Og derfor er de fokefiender av både Vesten og våre medier.

Ungarns statsminister, Victor Orban, har som følge av dette stasjonert over 8.000 bevæpnede vakter ved grensen sin. Han ønsker ikke bare å beskytte sitt eget land, men også Europa.

Så er spørsmålet, hvorfor vil ikke norske politikere det samme?

Les også: 95 prosent av ungarerne sier NEI til innvandring

Les også: Polsk innenriksminister: «Multikulturalisme, innvandring og politisk korrekthet er årsaken til Europas terrorfrykt

Exit mobile version