Site icon Lykten

Polen avviser EUs avtale for distribusjon av migranter fra den tredje verden

(Pixabay)

Den polske ambassaden i Roma har refusert den europeiske unionens redistribusjonsplan for migranter fra den islamske verden, og uttalt at ingen fremmedkulturelle migranter vil bli akseptert påtvunget Polen.

Ambassadør Anna Maria Anders uttalte at regjeringen i den polske hovedstaden Warszawa kun vil velkomne migranter som deler språklige og kulturelle tradisjoner med det polske folket, skriver den italienske avisen Il Giornalie.

«EU ønsker redistribusjon, men vi kommer ikke til å endre vårt syn. Warszawa gjøre allerede svært mye. I Polen har vi nå over 2 millioner ukrainere, mange som har flyktet fra krigsområder. De integrerer seg bra, har et lignende språk, tradisjoner og kultur», sa Anders.

Wawel slott i Krakow. Polen er et veldig trygt, homogent og kristent land. Å hente inn store mengder uintegrerbare mennesker fra Afrika og Midtøsten med muslimsk bakgrunn vil destabilisere samfunnet. (Foto: Pixabay).

Hun påpekte videre viktigheten med kristendom i Polen:

«Kristendommens rolle er limet i den polske nasjonen. Og dette må respekteres»

«I nærmest et halvt århundre hadde vi ikke muligheter til å flagge med vårt nasjonale flagg, til å fritt demonstrere, å synge våre sanger. Nå har vi friheten til å gjøre dette, og man kan ikke avvise oss som nasjonalistiske, bare fordi vi er stolte av vår identitet». 

EU-avtalen, kjent under navnet «Malta-avtalen», ble fremlagt av fem europeiske nasjoner sist uke.

Avtalen vil sørge for at de sydlige nasjonene som tar imot størsteparten av de ulovlige migrantene fra Afrika og Midtøsten, iløpet av fire uker skal distribuere disse mellom Tyskland, Frankrike, Italia, Finland og Malta.

Les også: EU-land «enige» – afrikanere skal raskt fordeles til Europa

Kilde: Breitbart

Exit mobile version