Site icon Lykten

Ung gutt brutalt mishandlet på skolebuss – fordi han støtter Trump

En video som har blitt sett millioner av ganger på sosiale medier viser hvordan en hvit gutt, Tyler (14) blir angrepet av en større gruppe afroamerikanske og rasistiske ungdommer på en skolebuss. Gutten fikk hodeskader og måtte på sykehus for behandling.

Årsak?

Han skal tidligere ha hatt på seg en Trump2020-caps på skolen. Du, vet presidenten i USA. Gutten skal ha sluttet å bruke capsen etter å ha blitt trakassert fysisk og psykisk på skolen, men angrepene mot ham fortsatte og kulminerte i det brutale angrepet på skolebussen bare en måned før julaften.

Les også: Sort mann ute på prøve voldtok hvit kvinne: «Hun fortjente det på grunn av slaveriet»

Moren til gutten tror også at overfallet på sønnen var rasistisk motivert. Familien er hvit og alle voldutøverne var sorte. Gutten skal også ha en ADHD-diagnose og skal ha utviklet psykisk trauma etter volden mot ham.

Ifølge loven i Florida er overfallet å anse som et drapsforsøk. Dette fordi det er over tre angripere mot en (fem i alt, to jenter og tre gutter), og at alle overgriperne er større og eldre enn offeret. Politiet skal imidlertid ikke ønske å klassifisere overfallet som en «hatforbrytelse». Man kan da spørre seg hva som må til for at en slik klassifisering skal opprettes.

Les også: Ny grov vold mot konservative fanget på kamera

Venstresiden og media har hisset opp hat og rasisme mot konservative og hvite mennesker i mange år nå, med uansvarlige artikler og kommentarer. Selv latinamerikanere og sorte som støtter Trump – og de er det MANGE av – blir angrepet og får rasistiske uttrykk mot seg av HVITE venstreorienterte velgere. 

Les også: Hillary- og Obama-velgere angrep Trump-velgere

Overfallet på den unge hvite skoleeleven er et resultat av at venstresiden ikke har tatt sitt ytringsansvar seriøst nok. Deres stadige dramatisering og løgner om Donald Trump og konservative får etterhvert svært alvorlige konsekvenser, som den unge skolegutten fikk erfare.

Ingen norske medier har omtalt eller vist videoen fra skolebussen. Hadde de gjort det om det var 5 hvite Trump-ungdommer som slo en sort gutt med ADHD? Rydd forsiden…

Exit mobile version