fbpx

Sort mann ute på prøve voldtok hvit kvinne: «Hun fortjente det på grunn av slaveriet»

Hvite mennesker er onde. Hvite mennesker er slemme. Hvite mennesker har en mørk historie. Hvite mennesker må betale. Hvite mennesker fortjener alt som skjer dem.

Arvesynd har blitt veldig populært blant venstresiden for å vinne politisk makt hos ikke-hvite etnisiteter og befolkningsgrupper, samt selvhatende og lett manipulerbare hvite mennesker.

Et av resultatene kom nylig da en mørkhudet mann voldtok en hvit kvinne i New York. Den mørkhudede mannens unnskyldning for voldtekten av den hvite kvinnen var følgende:

«Hun fortjente det på grunn av slaveriet». 

(Foto: Politiet).

23-år gamle Temar Bishop slo kvinnen (20) med knyttet neve i ansiktet flere ganger før han voldtok henne på taket av en bygning på Alexander Avenue i Mott Haven, New York. Hun skal ha blitt med Bishop frivillig opp på taket etter å ha møtt ham tidligere, av uviss grunn.

Etter voldtekten så fortsatte Bishop å slå den 20-årige hvite kvinnen i ansiktet til hun besvimte. Offeret ble liggende igjen med brukket nese, flere brukne tenner og åpne sår i hodet og på kroppen. Kvinnen skal også ha kastet opp blod. En herdet etterforsker i politietaten som etterforsket det brutale overfallet sa at «det var et av de verste han har sett».

Under avhør kommer det nå frem at Temar Bishop unnskyldte sitt brutale overfall på kvinnen på grunn av det historiske slaveriet av afroamerikanere i USA.

«Hun var en hvit jente. Hun fortjente det fordi vi minoriteter har vært gjennom slaveri», fortale Bishop et vitne som han tok med opp til taket etter overfallet.

«Dette er hva de gjorde mot oss. Dette er hva de gjorde mot oss under slaveriet. De pleide å slå og piske oss», la han til. Bishop er nå siktet for voldtekt, grovt overfall og drapsforsøk.

Saken fra New York er ikke unik. I 2017 ble en afroamerikansk universitetstudent, Cory Batey (22) dømt for å ha voldtatt en hvit kvinne som var bevisstløs. Voldtekten ble filmet og fotografert av Batey og hans tre venner. Da han var ferdig med voldtekten uttalte Batey:

«Dette er for 400 år med slaveri, din hore».

Dette viser at den ekstreme propagandaen som filmindustrien, media og utdanningssektoren i Vesten nå begynner å få ekstreme konsekvenser, der minoriteter føler seg berettiget til å begå svært grove overgrep – og mulig drepe – hvite mennesker, for historiske hendelser som fant sted for hundrevis av år siden og som ikke nødvendigvis fant sted.

I dag snakkes det seriøst i det amerikanske senatet om reparasjoner for slaveriet. Erstatning i hundremilliondollar-klassen er krevd av hvite, sorte, asiatiske og jødiske demokrater på vegne av mennesker som ikke har vært slaver og betalt av en nasjon, inkludert sorte, som avskaffet slaveriet for nærmere 200 år siden. Det er bare i en hjernevasket og ideologisk sekt at slike tanker og ideer kan eksistere. Og den sekten heter dagens venstreside.

Sorte – og hvite – slaver

Og ikke glem det faktum at majoriteten av de som var slaver i USA, var hvite europeere. De første kom på begynnelsen av 1600-tallet fra Europa. Lenge før de første afrikanske slavene satt sine føtter på amerikansk jord, som først kom i større antall fra 1720-tallet og frem til 1860-tallet, da slaveriet ble avskaffet offisielt gjennom Emansipasjonserklæringen .

De hvite slavene fikk en like brutal ferd over sjøen som de afrikanske slavene. Mange av dem var barn og kvinner, og ikke sjelden overlevde bare 50 prosent av dem ferden over Atlanterhavet fra de britiske øyer til Amerika. I lenker og under dekk med lite mat og medisinsk tilsyn, slik man ofte ser i Hollywood filmene om de afrikanske slavene. Men det har du kanskje ikke sett i en Hollywood-film? Hvorfor ikke?

Mange av europeerne var straffanger, solgt til slaveri. Selv barna til de hvite slavene ble slaver, da det ble gjort arvelig å være slave. Mange av de som ble sendt på skipene var kidnappet på gater og puber, det var fanger tatt av britisk militære etter opprør i Skottland og Irland, det var prostituerte kvinner, barn fra barnehjem eller som bodde på gaten. Så mange som 30-50 prosent av alle hvite som satte sine føtter i Amerika var slaver og hadde minst 14 år til livstid foran seg med hardt arbeide. For å sette det i perspektiv så ble det under en tiårs periode1600-tallet solgt 300.000 slaver fra Irland alene til Amerika.

Kan irene, italienerne, tyskerne og andre europeere kreve erstatning også?

Tør du å lese resten?

Slaveriet ble offisielt avskaffet i USA i 1865. Bare 1.4 – 2 prosent av den hvite befolkningen i landet eide slaver, hvor dette inkluderte hvite slaver, som irer og skandinaver. Også sorte mennesker eide slaver og det finnes statistikk som viser at 28 prosent av frie sorte mennesker eide slaver.

Når det gjelder lynsjing, så ble totalt sett flere hvite lynsjet enn sorte fra USA ble kolonisert på 1600-tallet. Dette inkluderte italienere, irer, engelskmenn, tyskere, polakker, svensker, finner, og til og med nordmenn. Å henge noen – eller lynsje dem – var den mest vanlige måten å ta livet på mennesker som brøt loven i Amerika. Det var ofte folkemasser som tok loven i egne hender og svært ofte ble det ikke skrevet ned eller registrert at lynsjingen fant sted. Man ble lynsjet for alt fra hestetyveri til voldtekt og drap.

Slaveriet eksisterer i dag 

Slaveriet eksisterer den dag i dag, hovedsaklig i muslimske og afrikanske land. Det finnes tall som viser at over 46 millioner mennesker lever som slaver i dag i den tredje verden. Muslimer skal historisk sett ha tatt flest slaver med over 17 millioner i sin «storhetstid», eller den islamske gullalderen, som venstresiden innen media og akademia kaller den. I dag finnes det slavemarkeder i blant annet Libya, der afrikanere kjøpes og selges av muslimske kjøpmenn. Det beskrives svært brutale og umenneskelige forhold for afrikanerne og ikke sjelden dør slavene av volden og voldtektene de blir utsatt for. Vi snakker altså år 2019 og ikke 1719. Hvite slaver utgjorde over 1 million mennesker, inkludert kvinner og barn, bare under den islamske slavetrafikken og ble hentet så langt opp nord som Island av de tyrkiske osmanerne.

Det er også et svært ubehagelig faktum at mange av de som drev slavehandel, eide skipene som fraktet slavene og som tjente sine enorme formuer, var jødiske handelsmenn.

Filmer som Amistad (Steven Spielberg), Roots (Warner-familien) og 12 years a slave (Arnon Milchan, dobbelt statsborgerskap i USA/Israel og Mossad-agent), fortsetter å vise et veldig skjevt og politisk korrekt bilde av slaveriet i USA, som skal sørge for at det demokratiske partiet får stemmene til de sorte og minoriteter under politiske valg. Alle filmprodusenter, Hollywood-selskaper og skuespillere er eksklusivt demokrater og den absolutte majoriteten har jødisk kulturell og religiøs bakgrunn.

De store amerikanske filmselskapene, eid og drevet av jøder, som lager mange og storstilte filmer med milliondollar-budsjetter og de mest kjente skuespillerne i Hollywood om slavetiden, forteller og informerer ikke om det hvite slaveriet eller sine egne forfedres involvering i filmene nevnt ovenfor. Hvor er filmene om nybyggerne til USA og deres ekstreme hverdag med sult, sykdom og død? Hvor er filmene om de kinesiske jernbanebyggerne? Hvor er filmene om indianernes brutale fremferd mot nybyggerne og sine egne nabostammer?

Derimot blir filmene om slavene fra Afrika promotert i klasserom og kinoer over hele den vestlige verden, hvor blant annet mørkhudede ser dem og dermed retter sitt hat eksklusivt mot hvite mennesker. De onde i filmene er svært ofte portrettert som blonde, blåøyde anglosaksere. Dette selv om altså både jøder, muslimer og mørkhudede mennesker var svært involvert i den samme slavehandelen, og flertallet av slavene i USA var hvite europeere.

Dette skjer fordi hvite mennesker kan og vil bli brukt for å tjene valgstemmer fra de samme minoritetene med rasistiske og hatefull propaganda, selv om det var den hvite, vestlige og kristne verden som avskaffet slaveriet. Med millioner av hvite mennesker som ofre, blant annet under borgerkrigen i USA, der over en halv million unge hvite menn mistet livet som soldater. Mange av dem rett fra båten nettopp som slaver og inn i krigen hvor de ble drept, for å befri slavene som allerede befant seg i USA. 

Men som sagt, hvite mennesker har ingen verdi i den venstreorienterte politiske sfæren som gjennomsyrer vårt samfunn i dag. Fakta blir skviset ut for å opprettholde rasespenningen og motsetningene, slik at demokratene kan bruke rase, religion og etnisitet som en brikke for å beholde og vinne makten. Noe de forøvrig har gjort siden partiet ble stiftet i 1829, inkludert da de etablerte Ku Klux Klan. (Ja, du leste riktig). Det er altså Barack Obama og Hillary Clintons parti som har kjempet mot integrering, mot borgerrettigheter, stått bak lynsjiner og nektet minoriteter like rettigheter. Men ikke la norske og internasjonale medier sin venstreorienterte agenda stå i veien for sannheten når de angriper konservative og Trump.

Saken fra New York hvor den hvite kvinnen måtte betale for «sin rolle i slavehandelen», er i så måte et slags mikrokosmos over denne rasismen og hatet mot hvite mennesker som fremdeles eksisterer og promoteres i dag, laget av filmstudioer, media og politikere for å beholde sin politiske makt. En arvesynd, hat og rasisme som overgår det meste man kan forestille seg, men som virkelig har kommet ut i lyset etter at president Donald J. Trump vant valget i 2016, og tok fra demokratene makten i Det hvite hus.

Trump var nemlig en elsket og respektert figur i det offentlige USA før han ble republikanernes kandidat. Han var ofte på TV-show, intervjuet og hyllet og sett på som en suksessfull person, som personifiserte den amerikanske drømmen. Ingen anklaget ham for verken rasisme, hat eller et dårlig menneskesyn. Faktisk fikk han priser for sitt arbeide for afroamerikanere og minoriteter, med blant annet Rosa Parks og Mohammed Ali. Han ble kun en folkefiende for venstresiden da han utfordret makten deres. Tenk litt på det.

Facebook Comments