Site icon Lykten

Per-Willy Amundsen med snuoperasjon etter eksklusjonene – er greit å være nasjonalkonservativ

PER-WILLY AMUNDSEN. (Foto: Justis- og beredskapsdepartementet / (CC BY-NC 2.0)).

Det hoppes fra en stein til en annen innen FrP i disse dager. Først ga man etter under budsjettforhandlingene og svelget så mange kameler at det nok er Norgesrekord. Billigere sukker og brus var valgt fremfor å holde på kravet om 0 kvoteflyktninger. 

Les også: Slik sikret Sylvi Norgesrekord i kvoteflyktninger, u-hjelp og kanskje også bompenger

Deretter ble det rabalder i lokallagene, spesielt hos Oslo FrP der hele styret og lokallaget ble fjernet. Inkludert lederen, Geir Ugland Jacobsen, etter at han kalte seg nasjonalkonservativ. Partileder Siv Jensen og andre topper som Sylvi Listhaug gikk ut og sa at ordet ga dem assosiasjoner til nazisme. 

Men i dag gikk Amundsen ut på sin Facebook-profil og sa at velgere og politikere som kaller seg nasjonalkonservative er velkomne i partiet. I kommentarfeltet er folk alt annet enn imponert.

«Hvorfor hiver dere ut nasjonalkonservative da? Snakk om billisalg», skriver tidligere FrP’er Kent Andersen.

«Dessverre Per-Willy, nu må dere bestemme dere Etter 20 år, og fremdeles er det , som tillitsvalg, har jeg måtte svelge mange kameler, Sylvi sin uttales om at de som var for Nasjonakonservatisme burde finnen seg et annet pari
Den svidde skikkelig, å jeg var 2 taste trykk til å melde meg ut av mitt politiske parti Frp Jeg regner meg som en som setter Norges først. Regner meg som en liberalist Men er ingen Globalisering tilhenger
Om Frp, skal gå bort fra tanken innen Nasjonalkonservatisme, å bli en « krysning» av Liberalisme og Globalisering, ja da går Frp i feil retning Vi tok et oppgjør, ledet av vår elle kjære Carl I Hagen, som leder, på landsmøte på Bolkesjø Da var det Super Liberalistene som fikk «. Svi» Men der var et « kostbart «oppgjør»
La oss nå ikke legge opp til et nytt « Dolkesjø» i partiet
Jeg gjør som du, Per-Willy, kjemper innad for en klar linje for at Frp også et Nasjonalkonservativ politisk parti
Stiller med, nok en gang bak dine klareringer», skriver en annen.

Exit mobile version