Site icon Lykten

«Alt hvite jenter er gode for er sex – de er bare luddere»

Åtte medlemmer av en overgrepsgruppe i Rotherham ble i går dømt for å ha seksuelt utnyttet unge tenåringsjenter. I følge dommen skal mennene ha utnyttet jentene på en «nedverdigende og voldelig» måte, skriver Daily Mail. 

30 år gamle Sageer Hussain skrøt åpenlyst av å være rasist. Han fortalte sitt 13 år gamle hvite offer at «alt hvite jenter er gode for er sex og de er bare luddere».

De tre jentene ble voldtatt og misbrukt gjentatte ganger av de åtte mennene.

Les mer: Pakistanere dømt til 168 år i fengsel for seksuelle overgrep av mindreårige jenter i England

Masoued Malik og Sageer Hussain

Trusler

En av jentene trakk anmeldelsen mot mennene etter at de truet med å brenne ned huset til familien og gjengvoldta moren hennes.

Politiet i Rotherham skal også ha mistet klærne hun hadde på seg da hun ble voldtatt av en av mennene. Uten bevismateriale kunne Sageer heller ikke dømmes for gjentatte voldtekter av den ene jenta.

Voldtektene skal ha fortsatt etter at jenta trakk anmeldelsen og i rettsaken kom det fram at hun ikke fikk noe hjelp eller beskyttelse av politiet.

Familien til jenta skal også gjentatte ganger ha forsøkt å få hjelp fra sosialmyndighetene i Rotherham uten å få hjelp. Situasjonen ble til slutt så ille at hele familien måtte flytte til Spania. Moren til jenta skal blant annet ha mottatt truende telefon-oppringinger fra mennene.

Les mer: Fokus på lørdag: Laura ble kalt «rasist» da hun vitnet mot den muslimske pedofiliringen

BRUTALT DREPT: Laura Wilson ble bare 17 år. Allerede da hadde hun rukket å føde et barn fra voldtektene. Hun ble knivstukket 41 ganger, blant annet i hodet og kastet i en elv av sine pakistanske voldtektsmenn. (Foto: Privat).

Spennende

Jenta skal ha vært underlagt et terrorregime med vold, voldtekter og trusler.

Jentene skal i starten ha synes det har vært spennende å være venner med eldre arabiske menn. De skal ha «kledd seg bedre og hatt en kul oppførsel».

De skal ha gitt jentene sigaretter, alkohol og cannabis, men etter noen uker så skal overgrepene ha startet.

Relaterte saker:

Exit mobile version