Site icon Lykten

Avslørt: 20 personer fra Antifa og Black Lives Matter mistenkt for stormingen av kongressen den 6. januar

AVSLØRT: Demokratenes gatetropper sto bak stormingen av kongressen den 6. januar. (foto: Gateway Pundit).

Hvis du ser på hvordan demokratiske politikere og massemedia melker det som skjedde på kongressen den 6. januar, så kan man få mistanker om at dette var ønsket og planlagt. At det var noe man var forberedt på og bare ventet på å utnytte. Denne teorien har fått en kraftig bekreftelse etter at det venstreorienterte Time Magazine sist uke innrømmer at en mektig kabal med rike forretningsmenn, sosiale medier og massemedia i mange år har jobbet for å ta fra Donald Trump valget i 2020. «Dette ved å styre medieomtalen om kandidatene, ved å påvirke folkets oppfatning om politiske temaer, forandre stemmeregler og valglover i viktige delstater, og få de store sosiale mediene til å fjerne alle kritiske stemmer.»

Les også: Sjokkavsløring: Time Magazine innrømmer at en hemmelig kabal manipulerte USA-valget for å stoppe Trump

Og nå kommer avsløringene. Hvorfor skulle Trump-tilhengerne og velgere etter hundrevis av massive valgmøter med tusenvis av deltakere i fem år, uten bråk, opptøyer eller vandalisme, plutselig gå halt av skaftet og bryte seg inn i kongressen? Noe stemmer ikke. 

Nå som det har gått noen uker siden det hele fant sted, kommer sannheten sakte men sikkert ut. Flere sentrale Antifa- og Black Lives matter aktivister har blitt pågrepet og siktet for opptøyene og stormingen av FBI. Sammen med såkalte «Q-tilhengere». «Q» var en påstått kilde høyt innen amerikanske myndigheter som sendte ut informasjon og avsløringer til Trumps tilhengere via chattesider på nettet som 4-chan og 8-chan. Men som mest sannsynlig var en operasjon startet av den dype staten i Washington for å hisse opp Trumps velgere med løgner og konspirasjonsteorier. De som fulgte og trodde på informasjonen som ble lagt ut, utgjorde en svært liten andel av republikanske velgere, men fikk uproporsjonalt mye mediedekning av venstreorientert massemedia.

Les også: Voldsgalskapen fra Bidens velgere – kvinner, pensjonister og mørhudede slås til blods på gatene i USA

Kjente Antifa- og Black Lives Matter-terrorister var inne i kongressen den 6. januar. (Foto: Gateway Pundit).

Nyhetsstedet Gateway Pundit har nå publisert informasjon på minst 20 personer tilknyttet Antifa og Black Lives Matter-grupper som var tilstede og som deltok aktivt i protestene. Mange hundre tusen Trump-tilhengerne sto rolig og fredelig utenfor med flagg, bønn og sang, mens en liten gruppe begynte å forsøke å ta seg inn på kongressen. Flere videoer viser hvordan Trump-tilhengere stopper sortkledde mennesker som begynner å knuse vinduer og dytte på dørene til kongressen. Og hvordan man forsøker å fortelle politiet om hva som skjer, uten at de reagerer. Det finnes også videoer der man ser politiet åpner sperringer og dører og vinker mennesker inn i bygningen.

Det hele virker planlagt. Og dessverre fantes det en svært liten gruppe med Trump-tilhengere, de såkalte Q-aktivistene, som ble med. Langt de fleste av de sistnevnte var fredelige og gikk rolig rundt i kongressen og tok bilder. Mens Antifa- og Black Lives Matter aktivistene løp rundt og ramponerte og forsøkte å skape mer vold og uro. Det er bevist at nettopp Antifa og Black Lives Matter har mottatt millionbeløp fra såkalte progressive gressrot-organisasjoner tilhørende en rekke store demokratiske politiske kanaler, inkludert mangemilliardæren George Soros.

Soros er en stor donor til det demokratiske partiet, Hillary Clinton, Barack Obama og Joe Biden. Hvordan kan tusenvis av mennesker holde på i årevis med opptøyer og vandalisme, bli pågrepet, få advokater og så slippe ut igjen uten siktelser? Hvor bor de? Hvordan betaler de for alt ustyret sitt? Hvordan kan de dukke opp i flere amerikanske byer måned etter måned? Hvor får de alle pengene til busser, hoteller, plakater og opprørsutstyr? En såkalt «Antifa-uniform» koster tusenvis av kroner, med støvler, jakker, bukser, hjelmer, vernebriller, batonger, ryggsekker, radioer og annet utstyr som brukes under opptøyene. Det er filmet busser og varebiler fulle av utstyr som står i nærhetene av områdene der det foregår opptøyer og vandalisme. Akkurat slik som den 6. januar. De kom forberedt. Det hele var planlagt. Og finansiert av demokratene. Dette var Demokratenes Reichstags-brann. Trump skulle ut, uansett kostnad.

Antifa- og Black Lives Matter terrorister tatt på fersken i det de skifter under stormingen av kongressen. (Foto: Gateway Pundit).

Etter et par timer gikk alle demonstrantene imidlertid rolig ut av kongressen, uten verken ildspåsettelse eller omfattende skadeverk, i motsetning til når Antifa og Black Lives Matter bedriver sine opptøyer og vandalisme over hele USA. De klarte ikke å få Trump-tilhengerne med på sine planer. Men skaden var skjedd. Bildene av Antifa og BLMs angrep rullet over TV-skjermene. Nyhetsankrene og TV-sjefene hadde fått sine ordre om å skylde på Trump-velgerne. Om å starte det falske narrativet om Trumps voldelige oppfordringer, der han i virkeligheten hadde sagt at de skulle gå «fredelig» til kongressen og gjøre sin stemme hørt. Om Trump-velgernes «kuppforsøk». Twitter og Facebook bidro med sitt og slettet presidenten fra sine plattformer, slik at man ikke fikk lov til å forsvare seg og komme med sannheten. Dødsstøtet var i gang.

Les også: Hvordan gikk Trump fra å være elsket til å være hatet?

De demokratiske politikerne og massemedia hadde fått det de trengte, og ventet på. Ordlydene og overskriftene sto imidlertid ikke i stil med hva som hadde skjedd. Det var ikke noe kuppforsøk. Det var ingen «storming» for å ta over bygningen. Det var ingen opptøyer oppildnet av president Trump. Det var et par timer med uro og bråk startet av Antifa og Black Lives Matter. Og så var det over. Dessverre mistet noen Trump-tilhengere livet, blant annet da en sort politimann skjøt en hvit ubevæpnet kvinne i nakken inne i kongressen. Og en politimann døde av hjerteattakk flere timer etter hendelsen. Se dette i sammenheng med Antifa- og Black Lives Matters årelange herjinger, opptøyer og drap i flere amerikanske storbyer.

Titalls milliarder i skade, hundrevis av mennesker har blitt overfalt, slått og mishandlet, over 30 uskyldige drept. Flere Trump tilhengere har blitt skutt og drept på åpen gate. Hele boligblokker, restauranter, inkludert politistasjoner har brent ned til grunnen. Da var både demokratene og massemedia stille. Det var jo deres egne som sto bak. De kalte det endog «i all hovedsak fredelige protester». Demokratiske politikere og massemedia mente volden og uroen var rettferdiggjort på grunn av all uretten og ulikheten som finnes i USA. Det ble sett en annen vei fordi man visste man var på vei mot makten igjen.

Les også: Småbarnsmoren Jessica Doty Whitaker (24) henrettet på åpen gate av Black Lives Matter

Ikke typisk Trump-tilhenger som alltid kommer med t-skjorter, caps og flagg. (Foto: Gateway Pundit).

Men demokratene og massemedia messer på med krigsretorikken sin etter den 6. januar. De sammenligner de få timene i kongressen med Pearl Harbor(!). Med 11. september(!). Der tusenvis ble drept i krigshandlinger og terrorangrep. Og man omtaler Trump-velgere på linje med terrorister fra al-Qaida. Ytringsansvaret er kastet på sjøen. Det snakkes om å drepe Trump-tilhengere med droner. Om å sende dem i konsentrasjonsleire og «omprogrammere» dem. Om å kaste dem ut fra alt offentlig liv. Utestenge dem fra alle sosiale medier. Ta fra dem bankkontoer. Og jobben. De omtales som kreftsvulster og nazister. Heksejakten er i gang. Og de er ikke fornøyde før Trump og 70 millioner amerikanere brenner på bålet.

Les også: Demokratenes stjerneskudd Alexandria Ocasio-Cortez tatt i grov løgn om uroen ved kongressen

Og den snart 80 år gamle og demente Joe Biden ga seg selv og sine karrierepolitikere noe han ikke gir amerikanske statsborgere. Trygghet. Der han selv har kritisert og stoppet muren på grensen mot Mexico, satte han opp ikke mindre enn tre gjerder utenfor kongressen. Med tusenvis av bevæpnede soldater i god tredje verden diktator-stil. Han skal visstnok være den mest populære presidenten i amerikansk historie. House Speaker Nancy Pelosi ønsket bemannede maskingeværtårn med 50 kalibers kuler som kan dele et menneske i to med sin kraft. Den samme Pelosi som vil ta fra vanlige amerikanere grunnlovsretten til å forsvare seg og sin familie med våpen i sine hjem.

Enhver person med et åpent syn ser at noe skurrer veldig her.

Artikkelen til Gateway Pundit om de 20 menneskene som var tilstede på kongressen den 6. januar som er koblet mot terrorgruppene Antifa og Black Lives Matter, avslører at ting var planlagt på forhånd. Og for å virkelig forstå at massemedia og de store sosiale nettplattformene jobber sammen for å dytte dette falske narrativet om stormingen av kongressen, så ble Twittersiden til både journalisten, Jim Hoft, og nettsiden Gateway Pundit slettet samtidig som denne avsløringen ble publisert.

Veldig hendig. 

Les også: Trump avslørte venstresiden og massemedias hat og dobbeltmoral

Exit mobile version