Site icon Lykten

Ny Berlinmur – Tyskland bygger enorm mur rundt flyktningmottak

En enorm mur som er høyere enn den historiske Berlinmuren som delte Vest- og Øst-Tyskland frem til november i 1989, bygges nå i den tyske storbyen München.

Det var da de lokale innbyggerne fant ut at myndighetene skulle bygge et stort flyktningmottak med 160 beboere at man krevde beskyttelse.

Flyktningmottaket bygges bare 100 meter fra en større mengde boliger med familier og barn, og innbyggerne fryktet både for sin egen sikkerhet og for verdien av sine hjem.

Les også: Tyskland: Niklas (17) brutalt drept av innvandrergjeng

Les også: Sjokktall fra Tyskland – migranter bak 142.500 forbrytelser på seks måneder

FLYKTNINGMOTTAK: Lokale myndigheter i München har startet byggingen av et flyktningmottak for 160 flyktninger midt i et rolig boligområde med familier og barn. Nå har innbyggerne fått gjennom byggingen av en 3.6 meter høy mur rundt flyktningmottaket for å beskytte seg selv.

Grunnlaget for høyden er at man effektivt vil skjerme de lokale beboerne for bråk og støy som vanligvis kommer med store mottak.

Les også: Massemorder i München var iraner – skrek «Allahu akbar» og skjøt mot barn

Les også: Sluttrapporten fra Køln klar – nesten alle overgriperne var asylsøkere og ulovlige innvandrere fra muslimske land

Tyskland har opplevd det som ikke kan beskrives annet enn kriminalitetsbølge, hvor tusenvis av kvinner har blitt overfalt, seksuelt misbrukt og voldtatt på gater og torg.

Gateran og blind vold mot ungdommer og eldre har også økt enormt, med flere drap på uskyldige utført av enslige eller grupper av asylsøkere og flyktninger.

Les også: Tyskland: 743 angrep mot kristne på asylmottak i 2016

Les også: Høygravide Maria (19) brent ihjel levende av tyrkere i Tyskland

Byggingen av muren vil kunne utløse lignende krav andre steder i Tyskland, noe som vil være enda et nederlag for forbundskansler Angela Merkel.

Tyskland skal ha sluppet inn over to millioner migranter siden 2015 og har opplevd flere alvorlige terrorangrep det siste året.

Les også: Asylbarn amok med kniv på tog i Tyskland – ropte «Allahu Akbar» – drepte en og skadet tre

Les også: Syrisk asylsøker amok med machete på gaten i Tyskland – gravid kvinne hakket ihjel

Relatert:

Exit mobile version