Site icon Lykten

Brutal tortur i Sverige – mann fikk fingeren kappet av under gjengangrep

(Skjermbilde/Samnytt.se).

Det var den 11. oktober at to menn tok seg inn i en leilighet utenfor den svenske byen Skellefteå. Der skal de ha utsatt innehaveren for mishandling, tortur og ran, hvor man kuttet av mannen en finger.

Det hele ble filmet. (Vi advarer mot sterke bilder i lenken).

De to mennene, begge i 20-årene, skal også ha  puttet et hundebånd på offeret og slått ham.

Begge mennene skal være tidligere dømt og kjenninger av politiet fra gjengmiljøet i byen. Ifølge nettsiden Samnytt skal en av mennene være adoptert og født i Jerusalem, men ha muslimsk navn. Årsaken til det brutale overfallet var et knust vindu tilhørende en av gjerningspersonene.

Byen skal ha blitt rystet av en lang rekke voldelige hendelser som har skapt utrygghet blant innbyggerne. Lokale medier skal ha rapportert om skyteepisoder på åpen gate, slagsmål og flere ran.

Politiet forteller til lokale medier at slik grov vold ikke er uvanlig når kriminelle skal innkreve skyld.

Samnytt skal ha snakket med en som bor i byen som ligger nord i landet. Han forteller om hvordan byen har blitt utrygg og at en av årsakene skal være den økende innvandringen de siste årene. Senest i april i år skal Migrationsverket ha hentet 40 asylsøkere som har blitt bosatt i byen. Disse skal ha spredt skrekk og utrygghet i hele samfunnet.

 

Exit mobile version