Site icon Lykten

Danmark: 11 år gamle jenter truet med å bli knivstukket på lekeland

Henning er rasende. Han er rasende fordi en hyggelig fødselsdag ble ødelagt for hans 11-årige datter og en venninne.

De to jentene sto på søndag ettermiddag ved trampolinene i lekelandet «Børnenes Eventyrfabrik».

Fire «unge gutter» i 12-14-års alderen kom bort til dem og fortalte at de skulle forsvinne.

– Dette vil min datter selvfølelig ikke. Da trekker plutselig en av guttene opp en foldekniv og spør om han skal stikke dem med den. I tillegg kommer gutten med trusler at de skal jules opp og slår ut etter dem, forteller den 11-årige datteren til Henning.

Les mer: 11-årig norsk gutt utsatt for rasisme og banket opp

Henning ønsker ikke å få sitt etternavn i avisen, men tillater at media bruker bildet av ham.

Truslene får jentene til å gå vekk fra trampolinene. De kontakter de voksne som er der og sammen går de til personalet for å fortelle hva som har skjedd.

Henning var selv ikke tilstede på lekelandet, men forteller til danske medier at han har en følelse av at personalet ikke tok saken alvorlig.

VIDEO: 13-årig dansk gutt blir banket opp av somalisk gjeng – da fikk pappaen nok

EVENTYRFABRIKKEN: To jenter i 11-årsalderen fikk bursdagsfeiringen ødelagt de de ble truet med kniv og slått etter av en gruppe unge gutter sist søndag. (Foto: Børnenes Eventyrfabrik/Kokkedal).

Les mer: 12-åring på vei til bursdagsfest banket opp av innvandrere

Les mer: Åtteåring knivranet på lekeplass i Sverige

Politianmeldelse

Barnefaren har politianmeldt hendelsen og Henrik Suhr, presseansvarlig ved Nordsjællands Politi bekrefter at de har mottatt en anmeldelse og etterforsker saken.

Daglig leder for «Børnenes Eventyrfabrik» bekrefter episoden til Ekstra Bladet og forteller at det også er funnet en stor flenge i et hoppeslott.

VIDEO: 12 år gammel gutt brutalt banket opp av muslimske ungdommer

Les også: 10 år gamle svenske skolejenter overfalt og voldtatt av muslimer på skolen

Hun skal ha snakket med noen unge gutter og ba dem tømme sine lommer. Men de hadde ingen kniv.

Guttene sa det var noen andre som hadde truet jentene.

– Og jeg fant ingen gutter og heller ingen kniv. Men jeg kan bekrefte at hendelsen har funnet sted og vi har hatt kontakt med politiet i ettertid, forteller lederen til Ekstra Bladet.

– Jeg kan ikke bekrefte at det har vært en kniv, men at det har vært et skarpt objekt inne på lekelandet. Vi har en meget stor flenge i vårt hoppeslott som er laget av noe skarpt. Pikene var ikke der da jeg kom ned og jeg har ikke hatt mulighet for å snakke med dem, forteller den daglige lederen av lekelandet.

Les mer: Jente (11) alvorlig banket opp av muslimer på lekeland i Skien

GROV VOLD: Frieord har tidligere skrevet om Eventyrfabrikken i Skien, der en 11 år gammel norsk jente skal ha blitt grovt mishandlet med slag og spark. Jenta var så forslått at hun måtte overnatte på legevakten i Skien. Gjerningsmennene skal ha tilhørt en muslimsk menighet som var der i forbindelse med feiringen av den islamske høytiden Eid.

Les mer: 15 år gammel jente på vei hjem fra fotballtrening slått bevisstløs av mørkhudede i Danmark

Les mer: 13 år gammel jente voldtatt av utenlandsk ungdom i Danmark

Lederen ønsker heller ikke sitt navn nevnt i avisen, men forteller at de har et «omtrentlig signalement av guttene» som sto bak knivtrusselen mot de to 11-årige jentene.

Verken lekelandet eller politiet ønsker imidlertid å gå ut med dette «omtrentlige signalementet» og guttene er ennå ikke funnet.

Les mer: 14-årig norsk gutt slått ned av somalisk gjeng på Norway Cup – fikk hjernerystelse, blått øye og skader over hele kroppen

Relatert:

Exit mobile version