Site icon Lykten

ENDELIG! Angela Merkel innrømmer at muslimsk terrorisme er den «største trusselen» i Tyskland

Den svært kontroversielle tyske forbundskansleren snakket blant annet om det anti-kristne hatangrepet mot julemarkedet i Berlin som drepte 12 og skadet 48 mennesker.

Hun omtalte det som «kvalmende» og sa at 2016 hadde vært et år med «alvorlige prøvelser».

Les også: Merkel innrømmer: Innvandringspolitikken førte til valgnederlag

HATANGREP MOT KRISTENDOMMEN: Den muslimske hatforbryteren Anis Amri drepte 12 og skadet ytterligere 48 under sitt angrep på det kristne julemarkedet i Berlin den 19. desember. Amri rakk å rømme gjennom fem europeiske land før han ble stoppet i en rutinekontroll i Italia. Der trakk han en pistol opp og ble drept av politiet. (Foto: Picture-alliance).

Men til tross for det blodige og truende angrepet, så insisterte Merkel at Tyskland ikke ville la seg kue av terrorismen.

– Når vi går videre med våre liv og vårt arbeide, så sier vi til terroristene: ‘Dere er hatefulle mordere, men dere bestemmer ikke hvordan vi lever og ønsker å leve. Vi er fri, omtenksomme og åpne’.

I tillegg til angrepet mot julemarkedet i Berlin nå i desember utført av den muslimske terroristen Anis Amri, så opplevde Tyskland en rekke andre muslimske terrorangrep gjennom hele året.

Les også: 500 muslimske terrorister i Tyskland – myndighetene frykter nye angrep

Offisielt skal 22 mennesker ha blitt drept og 112 mennesker ha blitt skadet under de ulike muslimske terrorangrepene i Tyskland under 2016. Det ble brukt alt fra eksplosiver, pistoler, kniver, økser og kjøretøy for å drepe kristne og ikke-muslimer.

I februar knivstakk en ung muslimsk jente en kvinnelig politibetjent i halsen i Hannover. Politikvinne overlevde.

I april sprengte to muslimske flyktninger et Sikh-tempel. Tre personer ble skadet.

I mai gikk en muslim til angrep på en togstasjon i Grafing. Mannen skrek «Allahu Akbar» og knivdrepte en og skadet ytterligere tre.

I juni gikk en afghansk flyktning amok på et fullsatt tog i Würzberg med en øks og skadet fem mennesker.

Les mer: Muslimske flyktningbarn satte fyr på hjemløs mann i Berlin

FLYKTNINGBARNET: Den muslimske hatforbryteren Muhammad Riyad. Slik ser den 17-årige mindreårige afghanske flyktningen som angrep uskyldige på et tog i Würzburg.  (Foto: BBC).

I juli begikk en syrisk asylsøker selvmord ved å sprenge seg selv i luften under en festival i Ansbach. 15 mennesker ble skadet.

I juli gikk en muslim fra Iran amok med maskingevær utenfor et kjøpesenter i München og drepte ni mennesker. 35 mennesker ble skadet.

I juli gikk en muslimsk mann fra Syria amok med en kebab-kniv på gaten i Reutlingen. Han drepte en gravid kvinne og skadet ytterligere en person.

Les mer: Tysk polititopp: Å leve med terrortrusler er «den nye normalen» i Europa

TERROR I TYSKLAND: Dette er en oversikt over «offisielle» terrorangrep som myndighetene og politiet løslot informasjon om. Hvor mange ytterligere angrep som fant sted har  man ikke blitt informert om. Det er kjent fra både Tyskland, Danmark, England og Sverige at myndighetene mørklegger mange av angrepene. (Foto: Daily Mail grafikk).

VIDEO: Innvandrere i Tyskland etter kriminalitetsbølgen: «De nye innvandrerne må vekk!»

VIDEO: Merkel buet ut da hun besøkte Dresden

Relatert:

Exit mobile version