Site icon Lykten

Flyktningbarn angrep togpassasjerer med øks i Tyskland – skrek «Allahu Akbar»

Europa opplevde i går nok et islamistisk terrorangrep, bare dager etter at 84 mennesker mistet livet i den franske kystbyen Nice, da en tunisisk mann kjørte en lastebil inn i familier med barn som feiret nasjonaldagen.

Les mer: Muslimsk terrorist kjørte lastebil inn i folkemengde med kvinner og barn i Nice- drepte 84 – ropte «Allahu Akbar»

Denne gangen var det en IS-tilhenger som gikk til angrep på uskyldige togpassasjerer i den tyske byen Wurzburg.

Ifølge nyhetsbyråer og internasjonale medier skal overgriperen være et 17 år gammelt flyktningbarn som kom til landet med den store asylsøkerstrømmen de siste årene.

Han skal ha gått på toget med en øks og kniv i den tyske byen Wurzburg sør i delstaten Bavaria og begynt å hogge etter passasjerer. Noen av ofrene inkluderer en familie på fire.

Se video: 16 år gammel tysk jente ber om om hjelp: “Dere har ødelagt mitt land”

FLYKTNINGBARNET: Muhammad Riyad. Slik ser den 17-årige mindreårige afghanske flyktningen ut. Bildet ble publisert av BBC i dag. (Foto: BBC).
BLOD OVERALT: Bilder tatt av vitner viser hvordan gulvet inne i togvognen var dekket av blod fra ofrene. Den muslimske terroristen skal ha brukt både øks og kniv mot passasjerene på lokaltoget i den tyske byen Wurzburg.

«Jeg har aldri sett så mye blod i hele mitt liv»

Uttalelsen kommer fra en kvinne som bor i nærheten der toget stoppet og som kom til for å hjelpe ofrene.

– Jeg har aldri sett så mye blod i hele mitt liv. Jeg kommer ikke til å klare å sove i natt, forteller kvinnen til den tyske avisen Bild.

En familie på fire fra Hong Kong skal være blant de angrepne og skadede. Politiet er nå i kontakt med migrasjonsmyndighetene i landet for å informere om deres tilstand.

Alvoret i skadene til alle ofrene skal ennå være uklare. Av de som er skadet, så skal 14 være i sjokk, tre skal være alvorlig skadet og ytterligere en person skal ha fått mindre skader.

Et øyenvitne forteller at togvognen lignet på et «slaktehus» etter angrepet, og hvor blodet dekket hele gulvet.

Mannen som ikke ønsket å gi ut navnet sitt fortalte at han så mennesker krabbe ut av vognen mens de ba om førstehjelpsskrin, mens et offer lå på gulvet inne i vognen.

Les mer: Tyskland har introdusert kvinne-vogner etter muslimsk voldtektsbølge

MER BLOD: Bilder fra togstasjonen viser hvordan førstehjelpsutstyr ligger strødd rundt blodpøler der angrepet fant sted.

Ropte «Allahu Akbar» i det han gikk til angrep

Den afghanske flyktningen skal ha ropt ut den islamistiske kampropet «Allahu Akbar» som ofte brukes før muslimer dreper mennesker i det han hogg løs med øksen på passasjerene.

Det var det samme lastebilsjåføren i Nice ropte i det han skjøt mot politiet på torsdag i forrige uke under terrorangrepet som drepte 84 mennesker og skadet hundrevis, inkludert mange barn.

Tyske myndigheter forteller at den afghanske flyktningen skal ha hoppet av toget men blitt innhentet av politiet. Istedenfor å kaste fra seg øksen, så gikk 17-åringen til angrep og ble da skutt og drept.

Politiet skal ha gjennomsøkt flyktningens rom hos den tyske fosterfamilien han bodde hos og funnet et IS-flagg.

Han skal ha søkt om asyl i Tyskland i mars i år og hadde inntil fosterfamilien tok ham inn bodd på et hjem for flyktningbarn.

Nye opplysninger viser at Muhammad Riyad hadde laget en video før terrorangrepet hvor han påstod å være «en soldat for kalifatet». Han skal også ha sagt at «vi skal slakte alle ikke-troende og ta over deres land».

Les også: Flyktninger angriper kvinne og eldre på tog i Tyskland

SØR-TYSKLAND: Terrorhandlingen fant sted sør i Tyskland, ikke langt fra storbyen Nuremberg.

Det tredje muslimske terrorangrepet bare i år i Tyskland

Økseangrepet skal være det tredje terrorangrepet i Tyskland dette året alene.

I februar skal en 15 år gammel muslimsk jente, identifisert som «Safia S» ha knivstukket en politimann i nakken i med en kjøkkenkniv. Angrepet som fant sted i Hannover ble av aktoratet senere beskrevet som en IS-inspirert terrorhandling.

DØMT FOR TERROR: 15 år gamle «Safia S» fra Hannover i Tyskland gikk i februar til knivangrep på en politimann og stakk ham i nakken. Politimannen ble alvorlig skadet, men overlevde. (Foto: Politiet).

I mai skal en muslimsk terrorist ha ropt «Allahu Akbar» før han med kniv gikk til angrep på togpassasjerer som ventet på et morgentog i den tyske byen Grafing i Bavaria. En person mistet livet og tre ble alvorlig skadet.

Les mer: Muslim ropte «Allahu Akbar» – drepte en og skadet tre på togstasjon i Tyskland

KNIVDRAP I MAI: Det er bare noen få måneder siden en annen muslim gikk til knivangrep på uskyldige tyske togpassasjerer. Den gang skjedde det i byen Grafing. En person ble drept og tre alvorlig skadet. (Foto: AP).

Det hele kommer på toppen av de massive seksuelle overgrepene og voldtektene som fant sted i tyske byer på nyttårsaften. Det har nå kommet frem at det skal dreie seg om over 1.200 overgrep utført av over 1.000 ungdommer og menn av «arabisk og/eller nordafrikansk opprinnelse».

Tyske myndigheter frykter nå at de mange overgrepene og terrorhandlingene skal føre til fremmedfrykt og mistro mot migrantene.

Les mer: Sluttrapporten fra Køln klar – nesten alle overgriperne var asylsøkere og ulovlige innvandrere fra muslimske land

Tyskland er det landet som klart tar imot flest flyktninger og asylsøkere i Europa. Bare i år er det ventet at landet tar imot 600.000 migranter og rundt 400.000 neste år. Det skal så komme rundt 300.000 migranter hvert år de neste årene etter det.

ÅPNET GRENSENE: Den tyske rikskansleren Angela Merkel og hennes partikolleger i den tyske bundesdagen har sluppet inn flere millioner asylsøkere og flyktninger til Tyskland de siste årene. Planen er å slippe inn ytterligere 3-4 millioner de neste ti årene. Et resultat av dette opplevde uskyldige togpassasjerer i Wurzburg i går. Hvor mange ytterligere muslimske terrorangrep dette vil føre til kan det bare spekuleres i.

Les mer: Dalai Lama kritiserer masseinnvandringen: «Tyskland kan ikke bli et arabisk land»

Relatert:

Exit mobile version