Site icon Lykten

Fokus på lørdag: Lara ble kalt «rasist» da hun vitnet mot den muslimske pedofiliringen

BRUTALT DREPT: Laura Wilson ble bare 17 år. Allerede da hadde hun rukket å føde et barn fra voldtektene. Hun ble knivstukket i hodet og kastet i en elv av sine pakistanske voldtektsmenn. (Foto: Privat).

Storbritannia har under de siste årene blitt rystet av en lang rekke seksualforbrytelser. Frieord og andre alternative nettsteder har skrevet om flere av disse, men det finnes atskillige flere saker vi ikke har skrevet om.

Den som følger med i britisk presse vil legge merke til at at nye pedofili- og grooming saker publiseres så godt som hver måned.

Flertallet av pedofil- og grooming gjengene som under de siste årene har blitt avslørt i Storbritannia har fulgt det samme mønsteret. Ofrene har i hovedsak vært mindreårige, etnisk britiske jenter.

I de fleste tilfellene har overgriperne gitt seg på jenter som har bodd i ungdomshjem eller fosterhjem og hatt sosiale eller psykiske problemer. Disse jentene har blitt utpekte som «lette ofre» av overgrepsgjengene».

Overgriperne i disse gjengene er nesten utelukkende menn med ikke-vestlig innvandrerbakgrunn. Samtlige har sin bakgrunn i muslimske kulturer i Midtøsten, Nord-Afrika, Pakistan eller Afghanistan.

For å få kontroll over sine ofre benyttet mennene seg av såkalt følelsesmessig manipulasjon som har fått navnet «grooming». Det vil si at de gir jentene oppmerksomhet gjennom gaver og restaurantbesøk, og får jentene til å anse dem som omtenksomme kjærester. Når et fortrolig forhold har blitt etablert mellom offeret og overgriperen, så begynner mishandlingen og overgrepene.

Lara McDonells historie er i så måte helt identisk med beskrivelsen ovenfor. Da Lara som 13-åring kom i kontakt med den nesten dobbelt så gamle Mohammed Karrar, levde hun riktignok i en stabil middelklassefamilie i Oxford, med en kjærlig og engasjert mamma. Men Lara var adoptert og bar med seg traumatiske minner fra oppveksten med sine biologiske foreldre.

MONSTER: Mohammed Karrar (40) lurte unge hvite britiske jenter til seg med gaver og komplimenter. Etter en stund gjorde han dem avhengige av tunge narkotiske stoffer og solgte dem inn i nådeløs prostitusjon. (Foto: politiet).

Mohammed Karrar (40) tok kontakt med Lara på gaten i Oxford og fremstod under flere måneder som en snill og omtenksom eldre venn. Men en kveld lyktes han å overtale 13 år gamle Lara til å prøve det narkotiske stoffet crack, og kort tid etterpå begynte et liv i helvete for den unge jenta.

Lara utviklet raskt et avhengighetsforhold til stoffet og Mohammed Karrar og hans medskyldige tvang henne til å prostituere seg i utbytte for narkotika.

Dette ble begynnelsen på fire fryktelige år for Lara. Hun ble mishandlet og voldtatt jevnlig av Mohammed Karrar og hans venner. Gjengen solgte henne dessuten til pedofile personer på ulike plasser i landet. Slik forteller Lara sin historie selv:

– Han kjørte med rundt i landet. Første gangen kjørte vi til et hus i nordøst England. Rundt 20 menn, hovedsaklig med arabisk og afrikansk opprinnelse, hadde en grillfest. Jeg ble fortalt å sitte sammen med tre mindreårige jenter, men jeg fikk ikke lov å snakke med dem. Akkurat som jeg så hadde de på seg kjoler og var sterkt sminkede. Vi var der for å bli solgt. Senere ble det flere grillfester i andre deler av landet. Nesten alltid var jeg så sløv av narkotikaen at jeg ikke forsto hva som skjedde.

En mann voldtok meg på et møkkete hotellrom og slo meg så hardt at jeg trodde jeg skulle dø. Senere fant jeg ut at det var Mohammeds bror.

To hendelser fikk Lara til å våge og bryte med pedofili-ringen og søke hjelp hos politiet. Den ene var at hun ble gravid og fødte en sønn som hun ønsket å ta vare på. Det andre var at Mohammed Karrar injiserte Lara med en dødelig dose heroin mot hennes vilje. Sykehuspersonalet som tok hånd om Lara etter overdosen fortalte henne at hun var nære på å dø.

Her er politiintervjuet med Mohammed Karrar og hans bror:

Det var allikevel ikke lett for Lara McDonnell å bryte med den pedofile muslimske ligaen. De fortsatte å forfølge henne og truet med å drepe både henne, hennes nyfødte barn og hennes mamma. Lara ble med sin adoptivmor tvunget til å flytte til en hemmelig adresse i en annen by for å slippe unna overgriperne.

Lara fortalte til politiet hva hun hadde vært utsatt for og politietterforskningen førte til slutt til at flere av medlemmene i den pedofile gjengen ble pågrepet og dømt. Fire av de mennene som sto bak overgrepene mot Lara og tvang henne å prostituere seg, ble dømt til livstidsdommer. Alle fire har bakgrunn fra muslimske kulturer i Midtøsten og Asia.

ÅTTE MEDLEMMER I EN GROOMING-GJENG I BYEN ROCHDALE: Abdul Rauf, Hamid Safi, Mohammed Sajid, Abdul Aziz. Abdul Qayyum, Adil Khan, Mohammed Amin og Kabeer Hassan tilhører en annen grooming-gjeng fra byen Rochdale. Disse bildene har norske medier aldri turt å trykke.

Under rettssaken påstod Mohammed Karrars advokat at Lara McDonnell sin anmeldelse var rasistisk motivert, ettersom samtlige av de tiltalte var muslimer. Lara er selvfølgelig ikke det minste rasistisk, men mener at kulturelle grunnverdier utgjør en forklaring på hvorfor innvandrermenn fra muslimske kulturer er så sterkt overrepresenterte i pedofil- og grooming gjenger.

Lara skriver videre i sin bok:

– Jeg har en bestemt oppfattelse om hvordan det hele fungerer. Disse mennene oppførte seg som de gjorde på grunn av sitt kvinnesyn. Statistisk sett finnes det flere pedofiler blant etniske briter enn blant ikke-europeiske innvandrere. Men når pedofile organiserer seg i gjenger på denne måten, så dreier det seg i det store og hele om om menn fra visse muslimske kulturer. Jeg tror at det har sitt opphav i den manglende respekten for kvinner.

«VI ER BARE KJØTT»: Unge hvite britiske jenter forteller nå sine historier til media etter avsløringene. Ett av temaene som går igjen i deres historier er at de blir ansett for å være mindreverdige og vantro av de muslimske overgrepsgjengene.

Lara McDonnell arbeider idag på et pleiehjem, og forteller at hennes liv i største grad handler om jobben og sin lille sønn som hun er alenemamma for. Hun oppgir allikevel at hun tviler på hun noensinne vil kunne gifte seg eller ha et forhold basert på kjærlighet til en mann. Overgrepene har satt altfor dype følelsmessige spor hos henne.

Lara McDonnell fortalte nylig om sitt liv i en større artikkel i den britiske avisen Daily Mail. Den kan lese her. mer informasjon om Lara McDonnells selvbiografiske bok, «Girl for sale» finnes her.

VIKTIG BOK: Lara McDonnell har turt å stå frem med sin grusomme historie. Forhåpentligvis vil den være med på å sette mer fokus på den ekstreme utnyttelsen muslimske grooming-gjenger i Europa utøver mot sårbare unge hvite jenter.

Se flere og utfyllende artikler om temaet, samt flere videoer i lenkene under artikkelen her.

Relatert:

– VG lyver om voldtekt av norsk kvinne i England

– Bildene VG og Dagbladet ikke tør å vise

– Muslimsk overgrepsskandale i England vokser – over 2.000 jenter misbrukt

– 14 somaliere dømt for sex-slaveri i England

– Arbeiderpartiet i England skjulte massive overgrep for å ikke miste stemmer blant innvandrerbefolkningen

– Ny overgrepsskandale i England – massivt overgrepsnettverk i Sheffield

– Advarte mot barnevoldtekter – ble sendt på mangfoldskurs

– Den muslimske befolkningen i England og Wales nesten doblet på 10 år

– Kunne noe lignende ha skjedd i Norge? – Ja det har allerede skjedd

– Afrikanere gjengvoldtok mindreårig jente på lokaltog i Oslo

Exit mobile version