Site icon Lykten

Hennes navn var Caitlyn Kaufman (26)

Det var torsdag den 3. desember sist år at Caitlyn Marie Kaufman (26) var på vei til sin jobb som sykepleier på St. Thomas West Hospital i Nashville, da hun ble brutalt skutt og drept i bilen sin. Caitlyn jobbet på intensivavdelingen med blant annet  koronapasienter som var i behov av umiddelbar hjelp.

GLAD I DYR: Caitlyn Kaufman med sin hund, en Grand Daniois ved navn Zeus. Han har nå mistet sin matmor. (Foto: Privat).

Hun ble funnet hardt skadet i bilen sin på hovedveien, der hun hadde klart å kjøre inn til siden. En politipatrulje oppdaget bilen stående ved en veiskulder. Politiet trodde først det hadde vært en trafikkulykke, men da de kom frem til bilen oppdaget de at både frontruten og bakruten var knust. Og inne i bilen satt Caitlyn livstruende skadet. Hun døde på plassen av skuddskadene før ambulansen rakk frem. Ifølge politiet skal drapsmennene ha skutt minst seks ganger inn i bilen hennes.

Les også: Hennes navn var Jessica Doty Whitaker

DREPT I BILEN SIN: Caitlyn ble funnet dødelig skadet av skuddene som ble avfyrt mot bilen hennes, en Mazda CX-5. I følge politiet skal de to afroamerikanske mennene ha skutt minst seks skudd mot den hvite kvinnelige sykepleieren sin bil mens hun kjørte til jobb på sykehuset. (Foto: Politiet).

Ett av skuddene skal ha truffet Caitlyn i venstre side av armen og kuttet hovedpulsåren.

«Skuddet var dødelig på mindre enn 15 sekunder. Hun hadde ikke tid til å finne frem mobilen og ringe 911», sier politiet. Man har ikke klart å finne frem til et definitivt motiv for drapet på den unge hvite sykepleieren utført av de to afroamerikanske mennene.

Les også: Hennes navn var Stacey Stites

CAITLYN KAUFMANN BLE BARE 26 ÅR GAMMEL. (Foto: Facebook).
CAITLYN FIKK ALDRI GIFTE SEG OG FÅ BARN. (Foto: Privat).

Lokale forretningseiere og entreprenører skal etter drapet ha lagt ut en dusør på 50.000 dollar for informasjon om hvem som drepte Caitlyn. Kort tid etterpå kom det inn informasjon om en av morderne, Devaunte Hill (21) og et håndvåpen som skal ha blitt brukt under drapet. Politiet matchet kulene i Caitlyns bil og kropp med pistolen tilhørende Devaunte Hill.

Noen dager etterpå ble den andre gjerningsmannen, James Edward Cowan (28) arrestert. Han skal ha blitt skjult av sin kjæreste, Dimeneshia Carter (21) som visste at han var etterlyst for drapet på den hvite kvinnen. Under pågripelsen skal politiet ha funnet to halvautomatisk håndvåpen, 126 patroner, marijuana, fem gram kokain og hundrevis av reseptbelagte piller.

Les også: Hans navn var Cannon Hinnant (5)

SIKTET FOR DRAP: Devaunte Hill (21) og James Edward Cowan (28) er nå siktet for drap på den hvite sykepleieren Caitlyn Kaufman (26). Massemedia har ennå ikke snakket om drapet kunne være rasistisk motivert. (Foto: Politiet).
ETTERLYST OG FUNNET DAGER ETTER DRAPET: James Edward Cowan (28) skal ha et langt rulleblad med ran, narkotika og ha brukt mindreårige til sin kriminelle karriere. Nå er drap lagt til på rullebladet. (Foto: Privat).
HJALP TIL Å SKJULE SIN KJÆRESTE: Dimeneshia Carter (21) er kjæreste med Cowan. Han ble arrestert i bilen hennes. Det ble også funnet en rekke våpen og narkotika under pågripelsen. (Foto: Politiet).

Begge de to afroamerikanske mennene er siktet for drap. Hill er også siktet for overfall med kroppslig skade. I tillegg er Cowan siktet for narkotika- og våpenforbrytelser. Begge to er fengslet uten mulighet for kausjon.

Les også: Hans navn var Milan Loncar (25)

Et godt menneske med fremtiden foran seg

26-årige Caitlyn Kaufman hadde vært blant de beste studentene på skolen og var også aktiv innen stup og annen idrett.

«Hun var uselvisk og full av liv. Hun lyste opp et rom med en gang hun kom inn i det. Hun hadde en smittsom latter, vakre blå øyne og et hjerte av gull. Hun var også en veldig lojal person mot de som var i livet hennes», sier moren hennes i sorg etter drapet på sin datter.

«Hvorfor? Hvorfor gjorde du dette mot henne? Hun fortjente det ikke. Jeg klarer ikke å forstå det», spør moren.

Moren skal ha vært på telefonen med datteren sin kort tid før hun ble skutt og drept. «Det var en helt vanlig samtale. Jeg er på vei til jobb, mamma. Ok, kjære. Hun var ok. Jeg måtte legge på og når jeg forsøkte å ringe tilbake så fikk jeg ikke noe svar». 

Les også: Hennes navn var Margery Magill (27)

Hun så frem til å flytte til Nashville og bygge videre på karrieren sin, sier familien til media etter det brutale drapet.

Caitlyn etterlater seg sin mor og bror, samt sin hund, en Grand Danois, kalt Zeus.

En innsamling for å hjelpe Caitlyns familie med begravelseskostnadene ble opprettet på GoFundMe. 

Les også: Hans navn var Archie Beston (19)

INGEN MARSJ. INGEN MINNESMARKERING MED POLITIKERE ELLER MENNESKERETTIGHETSORGANISASJONER. INGEN OMTALE I MASSEMEDIA. HUN VAR BARE EN UNG HVIT KVINNE. (Foto: Privat).

Relatert:

Exit mobile version