fbpx

Ung hvit kvinne stukket ihjel på gaten – «Tilfeldig offer»

27-årige Margery Magill fra Washington D.C. var ute og gikk tur med hund for en familie i nærområdet, da 24-årige Eliyas Aregahegne gikk opp til kvinnen og stakk henne ihjel.

Ifølge politiet skal Aregahengne ikke ha vært ruset på verken narkotika eller alkohol og overfallet skal heller ikke ha noen tegn på å være et ran eller seksuelt overfall.

Les også: Ulovlig innvandrer utga seg for å være fra hjemmetjenesten – ranet og drepte 12 pensjonister

Offeret skal ha skreket i det hun ble stukket ihjel og naboer så hunden gå alene langs veien. Kvinnen skal ha blitt funnet blødende og liggende på fortauet. 

Les også: Mørkhudet ungdom skjøt med skarpe skudd mot biler – «Jeg liker ikke hvite mennesker i mitt nabolag!»

Søsteren til offeret, Raeann Magill forteller om tragedien:

«Jeg kan fremdeles ikke forstå hva som har skjedd. Du vet, hun var ute og gikk tur med hunden og ble angrepet på en slik måte. Hvordan kan noen i det hele tatt forstå det? Jeg mener, det er så tragisk og jeg tenker selv, hvorfor akkurat henne?»

Drapsmannen skal ha rømt fra åstedet etter drapet på den hvite kvinnen, men ble pågrepet i en bolig ikke langt fra åstedet. Han er nå siktet for drap.

Les også: Ulovlig innvandrer utvist fem ganger – skjøt Kathryn (32) foran sin far

Les også: Venstresidens løgn avslørt: Majoriteten av massedrapsmennene i USA er sorte

«Hun elsket byen. Hun elsket energien. Hun ville virkelig bygge karrieren sin på energien som er Washington D.C. Hun elsket dyr, å reise og elsket å bo i hovedstaden», sier familien videre til lokale medier.

Hvite mennesker utgjør kun 36 prosent av innbyggerne i den amerikanske hovedstaden. Byen har en av nasjonens høyeste kriminalitetsrater. Byen opplevde hele 116 drap i 2018.

Les også: USA: Nok en hvit kvinne drept av en ulovlig innvandrer

Les også: Afroamerikanere skyter og dreper hverandre i rekordtall – USA ser ny økning i kriminalitet

Kilde: Breitbart

Facebook Comments