Site icon Lykten

Hennes navn var Victoria Smith (3)

Ariel Robinson (29) vant en TV-konkurranse i matlaging på programmet Worst Cooks in America som går på The Food Network. Men nå trekkes programmet og Ariel Robinsons deltakelse, etter at hun ble arrestert og siktet for å ha drept sin adoptivdatter. 

HVITE VICTORIA SMITH BLE BARE TRE ÅR GAMMEL. HENNES SORTE STEMOR ER NÅ SIKTET FOR GROV BARNEMISHANDLING MED DØDELIG UTFALL. (Foto: Privat).
(Foto: Privat).

ARIEL ROBINSON (ØVERST) OG JERRY ROBINSON (NEDERST) FOTOGRAFERT ETTER DRAPET PÅ SIN HVITE STEDATTER. (Foto: Politiet)

Sammen med sin mann, Jerry Robinson, ble de to siktet i retten i delstaten Sør-Carolina. Hver av dem er siktet for drap som følge av barnemishandling.

Politiet fant 3-årige Victoria Smith bevisstløs i parets hjem den 14. januar ifølge en lokal TV-stasjon. Rettsmedisineren bekreftet at jenta døde som følge av grov vold mot kroppen.

Moren skal ha publisert flere Black Lives Matter-kommentarer på sin offisielle Twitter-profil.

Stemorens deltakelse på TV-stasjonen har blitt fjernet fra alle plattformene, inkludert Youtube og strømmetjenesten Hulu. Den drapssiktede kvinnen skal også ha forsøkt å etablere seg som standup komiker etter å ha sluttet som ungdomsskolelærer. Hun og ektemannen har tatt inn ytterligere tre adoptivbarn det siste året.

Relatert:

Exit mobile version