Site icon Lykten

Høygravide Maria (19) brent ihjel levende av tyrkisk kjæreste i Tyskland

Det skal ha vært 19-åringens tyrkiske ekskjæreste som var faren til det ufødte barnet. Han skal ha krevd at kvinnen tok abort, noe hun nektet.

Han og en kamerat fra bydelen Neukölln i Berlin skal da ha kjørt 19 år gamle Maria Peiner, som var høygravid, til en skog utenfor Berlin.

Der knivstakk de henne flere ganger i magen, før de dynket henne i bensin og tente på.

De skal ha stått og sett på mens den høygravide kvinnen ble brent levende.

BRENT IHJEL LEVENDE: Maria Pelner (19) døde under grufulle omstendigheter. (Foto: Privat).

Les også: Det brutale mordet på Elin Krantz

Etter det brutale drapet på Maria og hennes ufødte barn, skal de ha dekket til kroppen hennes med grener før de forlot liket og reiste hjem.

Drapet fant sted sent på kvelden, torsdag for en uke siden. Liket av den unge kvinnen ble funnet dagen etterpå av en turgåer som var ute og luftet hunden sin.

DRAPSMANN:: En av de dømte drapsmennene Eren Toben med bakgrunn fra Tyrkia. Han fikk 14 år for det grusomme drapet på den 19-årige jenta. (Foto: Privat).

Les også: Sjokkdrap i Finland – Jonna (17) voldtatt, tent på og drept av afghansk asylsøker

Da hunden plutselig begynte å bjeffe og oppføre seg merkelig skal han ha undersøkt nærmere og funnet liket av Maria.

De to mistenkte mennene ble arrestert på fredag. En av de mistenkte skal være en tyrkisk mann med navnet Eren Toben.

Det skal ha kommet påstander om at Maria skal ha konvert til islam for å blidgjøre Erens familie. Men ifølge familien var hun ikke bra nok for ham og krevde at forholdet skulle ta slutt. Drapet på Maria skal derfor ha vært et muslimsk æresdrap.

Berlin sin borgermester Michael Müller, skal ha uttalt at han er «dypt sjokkert over det utrolige og grusomme mordet på en gravid kvinne». Han sa også at «Gjerningsmennene gikk frem med en ekstrem brutalitet».

Eren Toben og hans venn skal begge ha fått 14 års fengsel for drapet.

Les også: Syrisk innvandrer tilbød nabo sex med drept kvinne

Strafferabatt på grunn av kultur og religion

Dette er ikke første gangen en muslimsk mann har drept sin gravide kone eller kjæreste i Tyskland. I januar 2014, skal en muslimsk mann som hadde knivstukket og drept sin gravide kjæreste, ha blitt dømt i byen Wiesbaden.

Den gang fant retten å gi drapsmannen strafferabatt på grunn av hans fremmedkulturelle bakgrunn. Dette fordi «lovbryteren var i en vanskelig posisjon på grunn av sin kulturelle og religiøse opprinnelse«.

Det faktum at to tyrkere på bestialsk vis drepte en høygravid tysk kvinne, har blitt forsøkt skjult av tysk presse. Alternative nyhetssider har derimot offentliggjort bakgrunnen til de to pågrepne mennene.

Ingen norske medier har dekket saken.

Hvite kvinner drept av innvandrere

Les også: Bildene VG og Dagbladet ikke tør å vise

Frieord.no kunne ifjor avsløre hvordan norske og internasjonale medier har holdt det skjult at tusenvis av unge jenter blir «groomet», altså seksuelt utnyttet av muslimske innvandrergjenger.

En sak i Storbritannia var spesielt grov. Der hadde to menn av pakistansk opprinnelse holdt en 17 år gammel hvit jente som sexslave siden hun var 11 år gammel. Jenta, 17-år gamle Laura Wilson, hadde som følge av dette blitt gravid og født et barn. Da hun ønsket å konfrontere de muslimske mennenes familier med hva de hadde gjort mot henne, skal mennene ha knivstukket henne 41 ganger og kastet den døde småbarnsmoren i en elv.

Først da Frieord.no hadde tatt frem saken om Laura Wilson, tok norske medier ansvar og skrev om det brutale mordet. De turte imidlertid ikke å vise det britiske politiets bilder av overgrepsmennene.

Relatert:

Exit mobile version