Site icon Lykten

Jenter i 12-årsalderen dopet ned og voldtatt av somalisk gjeng

Syv somaliske menn sto tiltalt i Bristol tingrett i begynnelsen av denne måneden. Det var totalt 46 siktelser mot mennene, som inkluderte voldtekt, voldtekt av barn under 13 år, seksuelle overgrep, menneskehandel og justismord, skriver Daily Mail.

De syv tiltalte er: Sakariya Sheikh (23) kjent som ‘Zak’; Abdirahman Galal (26) kjent som ‘Ramsey’; Mohammed Osman (29) kjent som ‘I-Man’; Mohammed Dahir (24) kjent som ‘Kamal’; Nuridin Mohamoud (22) kjent som ‘Ahmed’; Abdirashid Abdulahi (23) kjent som ‘Abs’ eller ‘Older Abs’; og Nasir Mahamoud (23) kjent som ‘Ace’.

Voldtatt om og om igjen

Retten fikk høre at de fleste voldtektene fant sted i perioden mellom 2011 og 2012. Det var hovedsakelig unge jenter som kom med tog til Bristol, etter at mennene hadde lokket dem ditt for å møte dem.

Noen av jentene ble voldtatt om og om igjen. Retten skriver at det nesten hadde blitt en rutine og at de somaliske mennene ga dem alkohol og narkotika.

Om en av jentene skriver retten:

De plaget henne igjen og igjen. Noen ganger med trusler og andre ganger brukte de vold for å tvinge henne til underkastelse.

Retten skriver at de utnyttet hennes sårbarhet og hennes unge alder.

Seks menn

En tenåringsjente fortalte retten at hun ble voldtatt av seks somaliske menn.

Hun sa at hun følte seg presset til å ha sex med dem og at hun trodde det var «forventet» av henne.

Overgrepene skjedde da hun var 14 og 15 år gammel.

Tidligere dommer

I 2014 ble til sammen 14 somaliere dømt i en lignende sak i Bristol.

De hadde drevet sex-slaveri med britiske jenter ned i 14-årsalderen.

To av de dømte i denne saken sto også tiltalt i den nye grooming-saken.

Norske medier er tause

Frieord sin redaksjon registrerer at vi etter å ha skrevet en stor mengde artikler om de massive og grove overgrepene, at norske medier i all hovedsak unngår å rapportere om temaet. De gangene de har valgt å skrive om overgrepene velger journalistene å ikke omtale overgriperne eller publisere deres bilder, som britiske aviser gjør.

Relaterte saker:

Exit mobile version