Site icon Lykten

Kidnappet, torturerte og voldtok kvinner i Malmø – får 840.000 kroner i erstatning

ET BARN: Damir Ali Ali, her fotografert ved pågripelsen, får 840.000 kroner fra svenske myndigheter ettersom høyesterett har kommet fram til at han var et, om noe skjeggete barn, da bildet ble tatt.

Den ene kvinnen ble kidnappet av brødrene og voldtatt, samtidig som de tok kvelertak på henne.

Noen uker senere slo de syriske brødrene til mot en ny kvinne, som de kidnappet og førte til en kjeller der de torturerte og voldtok henne under trussel med pistol. Mennene skal ha voldtatt sine ofre vaginalt, oralt og analt.

(Foto: Samnytt.se).

Den yngre av de to arabiske brødrene ble dømt av hovretten for blant annet kidnapping, grov voldtekt, tyveri, utpressing og ulovlig bilkjøring til fire og et halvt års fengsel. Den eldre broren fikk syv års fengsel.

Les også: Gutter torturert og voldtatt på kirkegård i Sverige – Iraner og nordafrikaner arrestert og siktet

Les også: Flyktningbarn slo og voldtok svensk kvinne – filmet overgrepet og sendte det til offeret

Den yngre arabiske mannen søkte deretter om opphevelse av dommen, da han hevdet at han var under 18 år gammel da forbrytelsene ble begått. Spørsmålet hadde allerede blitt behandlet av hovretten med avslag, men høyesterett bevilget mannens søknad og kom i februar 2020 frem til at mannen ikke var over 18 år gammel da ugjerningene fant sted.

Mannen får derfor 840.000 kroner fra skattebetalerne ettersom han ifølge svenske rettsmyndigheters skadebeslutning har fått en altfor streng straff for sin alder. Les dommen og dokumenter fra saken på Samnytt.se.

(Foto: Samnytt).

Beløpet skal utbetales til mannen til tross for at han ble dømt til en lang frihetsberøvende straff, selv om han faktisk var 17 år gammel. Man har kommet frem til at mannen har sittet 14 måneder for lenge bak lås og slå.

Les også: 19-årige Tommie drept da han ville avverge voldtekt

Les også: Voldtok 12-åring til hun blødde fra underlivet – dømt til en ukes samfunnstjeneste

At mannen faktisk begikk de bestialske kidnapping- og torturvoldtektene blir det ikke lagt vekt på, skriver Fria Tider.

«Hun ville ikke bli gravid med en ‘jævla muslim’ og sa til mennene at de i allefall måtte bruke kondom», står det i tingrettens redegjørelse om hva den ene kvinnen skal ha sagt da hun forsto hva brødrene hadde planlagt å gjøre med henne.

Det gjenstår å se om svenske myndigheter vil tiltale kvinnen etter Sveriges rasismeparagraf, «Hets mot folkgrupp».

Les også: Kvinne som knivstakk voldtektsmann risikerer tiltale for drapsforsøk

Les også: Afrikanske migranter voldtok svensk jente (13) til hun begynte å blø fra underlivet

Relatert:

Exit mobile version