Site icon Lykten

Krise for muslimsk borgermester i London: Kniv-, våpen-, tyveri-, innbrudd-, voldtekt- og drapsstatistikken skyter i været

Venstreorienterte, rødgrønne, antirasister og islam-apologeter var høyt oppe etter at London viste verden at deres toleranse og inkludering hadde valgt inn en muslimsk borgermester for første gang i byens tusenårige historie.

Men det tok ikke lang tid før hurraropene og klappingen stilnet og hverdagen innhentet byens befolkningen som teller over 8.5 millioner mennesker.

Det siste året har nemlig byens myndigheter måttet innrømme at alvorlig kriminalitet har skutt i været. Det inkluderer knivkriminalitet, våpenkriminalitet, tyveri, ran, voldtekt, drap og mer. Og det er ikke små økninger det er snakk om heller.

Les også: Utenlandske og muslimske gjenger terroriserer England med syreangrep

HATETS ANSIKT: Derryck John (17) kastet i juni i fjor svært sterk syre på seks mopedister i London. Skadene var alt fra alvorlige fysiske arr til psykologiske traumer. Årsaken var at han ønsket å stjele mopedene. Nå har John innrømmet skyld og avventer straffeutmåling. (Foto: Politiet).

Les også: Terror i London: Minst tre døde – terroristen skutt og drept – turister skadet

Legger man til en rekke alvorlige og dødelige muslimske terrorangrep mot uskyldige mennesker på gatene i form av bil- og knivangrep, er det totale bildet mørkt som natten.

En journalist, Raheem Kassam, fra nyhetssiden Breitbart, var en av de få stemmene som advarte mot den politisk korrekte innsettelsen av Khan som borgermester. Dessverre var det ikke en feil, men en regelrett katastrofe, som innbyggerne ikke kunne forestille seg i sine verste mareritt.

Les også: Britiske myndigheter går ut med navn og bilde på de to rasistiske muslimene bak London Bridge-angrepet

STERK ØKNING: Knivrelatert kriminalitet har økt betraktelig under Sadiq Khans to år som borgermester i London.

Les også: England: Muslimsk gjeng angrep uskyldige på gaten fordi de var hvite og «ikke-muslimske»

I tillegg til de svært nedslående statistikkene for voldskriminalitet, så har borgermester Khan støttet grupper som jobber for muslimsk omskjæring av kjønnsorgan på barn og har vært hissig og negativ mot den nye amerikanske presidenten, en historisk alliert figur i forholdet mellom Storbritannia og USA. Borgermesteren har også vist en enorm inkompetanse i jobben med å holde hovedstaden trygg for innbyggerne, en av hovedoppgavene hans.

Data fra politiets kriminalitetsbyrå, som styres av viseborgermester for det britiske arbeiderpartiet, Sophie Linden, avslører en sterk økning i voldelig kriminalitet i Sadiq Khans første fulle år som borgermester.

VIDEO: Muslimer til engelskmenn i London: «Dette er vårt land nå – kom dere ut!»

Les også: BBC-serie tar for seg de massive rasistiske og muslimske voldtektsgjengene i England

Fra årene 2015/16 til 2016/17, så gikk drapsstatistikken i London opp med hele 27.1 prosent. Drap begått av ungdom gikk opp hele 70(!) prosent. Alvorlig vold økte med 19 prosent. Ran økte med 33.4 prosent, mens innbrudd økte med 18.7 prosent. Tall som kan gjøre slutt på enhver karriere innen lov og orden.

Tyveri økte med over 10.000 hendelser på ett år, eller tilsvarende 33.9 prosent, og det ble registrert en økning med ytterligere 4.000 knivrelaterte forbrytelser under Khans i forhold til hans forgjenger, som gir en økning på 31.3 prosent.

VIDEO: Muslim skriker rasistisk hets mot «svinekjøttspisende» mann og slår kvinne på gaten i London

Voldtekter i hovedstaden økte med 18.3 prosent, mens det var 2.551 tilfeller av våpenkriminalitet – i en by der våpen er forbudt – noe som representerte en økning på 16.3 prosent fra tidligere år.

Borgermesteren har kontinuerlig skyldt på sentrale myndigheter for «økonomiske kutt» for problemene, men statistikk viser at London kun har mistet 1.000 politibetjenter (3 prosent) det siste året, noe som har redusert styrken fra 31.343 til 30.379.

Tallene sammenligner data fra november til oktober fra årene 2015/16 og 2016/17.

Tidligere i år gikk London forbi New York City som en av de farligste hovedstadene i den vestlige verden. Britiske myndigheter la nylig ut at hovedstaden har flere syreangrep per innbygger enn noen annen by i verden.

Les også: Muslimsk borgermester i London: «Terrorangrep er endel av det å bo i byen»

Les også: Ny terror i London? 11 mennesker skadet da utenlandsk Uber-sjåfør kjørte inn i folkemengde

En av Storbritannias største politiske blogger, The Guido Fawkes blog, skriver:

I årene før Khan ble borgermester så hadde tallene falt betydelig – de konservative hadde fått tallene ned med mellom 10 til 15 drap på unge, fra nærmere 30. Hvorfor får ikke Sadiq mer press på seg på dette området? Dette skulle virkelig ha vært en betydelig større sak.

Av i alt 40 kategorier, så falt kriminaliteten på kun seks punkter: Anti-sosial oppførsel (1.2 prosent), vold i hjemmet (4 prosent), vold i hjemme med skade (1 prosent), innbrudd hos firmaer (10 prosent), ødeleggelse av eiendom (1.6 prosent) og hat-kriminalitet mot handikappede (34 prosent).

Les også: Terrorangrep i London – mann kjørte inn i politiet og hadde sverd i bilen

Les også: Terror i London: Muslimer kjørte inn i folkemengde og knivstakk restaurantgjester – ropte: «Dette er for Allah!»

Relatert:

Exit mobile version