Site icon Lykten

Mistenkt islamsk terrorangrep i Sverige – massemedia lar de store overskriftene ligge i skuffen

OPPDATERT: Det kommer nå ut opplysninger om at terroristens oppholdstillatelse var i ferd med å utgå og han kan ha gjennomført drapsforsøkene for å sikre seg permanent opphold i Sverige via en fengselsdom.

Man skal følge godt med på overskriftene og nyhetsinnslagene hvis man vil få med seg det islamske terrorangrepet i en liten svensk by i går. Åtte mennesker ble forsøkt drept med kniv, før politiet skjøt den afghanske asylsøkeren Tamim Sultani (22) på gaten. Tre av ofrene skal være hardt skadet. Saken forsvant raskt nedover nyhetsveggen og ble erstattet av sex, skandaler, sport og kjendisnytt. Med større font.

Les også: BARE I SVERIGE: Islamist får ansvaret for asylkvotene

(Foto: Fria Tider).

Les også: Turister i Sverige advares mot muslimske terrorangrep og «omfattende kriminalitet»

«Black Lives Matter»

En innvandrer som filmet politiets aksjon mot terroristen uttaler på gebrokkent svensk etter skuddet; «Black Lives Matter». Fordi politiet måtte nøytralisere en potensiell drapsmann som hadde forsøkt å drepe åtte mennesker. Psykologien som ligger bak en slik uttalelse, med massemedia, politikere og akademia som bakteppe krever 60 studiepoeng på universitet.

Les også: Regjeringen i Sverige vil gi sosialstøtte til IS-terrorister

22-årig afghansk asylsøker med kriminelt rulleblad

En 22-årig afghansk asylsøker er nå siktet for drapsforsøkene i den lille byen Vetlanda i Småland. Han skal ifølge Fria Tider ha kommet til Sverige i 2018 og allerede ha kriminelt rulleblad, blant annet for narkotikaforbrytelser. Han skal snakke svært dårlig svensk, og ingen engelsk.

Les også: Muslimsk mann pågrepet i Sverige – var hårsbredd fra terrorangrep

(Foto: Privat).

Les også: «Det er ingen fremtid» – beboere i Stockholm etter bombeangrepet

Spørsmålet er, hvorfor er han i Sverige? Hvem slapp ham inn? Hvorfor fikk han egen leilighet, sosialbidrag, støtte fra kommunen og hjelp til å etablere seg i landet? Hvem har kommet frem til at en slik innvandringspolitikk er ønskelig i et land med allerede store utfordringer med boliger og arbeide til sine egne borgere? Hvor sykehuskøer, fattigdom og kriminalitet dominerer utfordringene i samfunnet?

Å hente inn uintegrerbare asylsøkere fra fremmede land og kulturer er som å helle bensin på bålet. Og med på kjøpet kommer hverdagsterroren som lokalbefolkningen i Vetlanda fikk oppleve i går, da åtte innbyggere ble forsøkt drept på åpen gate.

Terroren i Vetlanda er dessverre bare en av en lang rekke terrorangrep i Sverige og Europa de siste årene. Samtidig velger europeiske og svenske myndigheter å se annen vei. Å fortsette med politikken som fører til disse angrepene. Og vi velgere fortsetter å gi disse politikerne våre stemmer istedenfor å sende dem i fengsel. Hvordan kan man stoppe noe som folket selv ikke bryr seg om?

Det vil bli en gåte for fremtidige generasjoner. I ødelagte land og samfunn.

Exit mobile version