Site icon Lykten

Mørkhudet mann kjørte inn i juleparade i USA – 5 drept – 40 skadde

Mørkhudet mann kjjørte inn i hovedsakelig hvit juleparade i USA. (Skjermbilde Twitter / Politiet).

OPPDATERT 11.51: Det kommer nå ut opplysninger om at den mørkhudede drapsmannen var en Black Lives Matter-aktivist og støttet rasistiske organisasjoner som Nation of Islam. Han var negativ til tidligere president Donald Trump på sine sosiale medier, og var dømt for seksuelle overgrep.

Hendelsen fant sted i byen Waukesha klokken 16.30 i går, under en årlig juleparade. Det var mange barnefamilier tilstede. 5 personer skal være drept og minst 40 skadde. 12 av de skadde skal være barn.

Den afroamerikanske mannen, Darrel Edward Brooks Jr. skal ha kjørt sin røde Ford SUV rett gjennom den hovedsakelige hvite folkemengden som sto på fortauet under paraden. Han skal ha kjørt gjennom sperringer før han med høy fart pløyde gjennom folkemassen.

Les også: Mørkhudet ungdom skjøt med skarpe skudd mot biler – «Jeg liker ikke hvite mennesker i mitt nabolag!»

DRAPSMANNEN: Darrell Edwards Brooks Jr. 
RASIST: Drapsmannen skrev om å «slå ut hvite mennesker» på sin Facebook-side.

Les også: Mørkhudet mann arrestert for rasisme – angrep uskyldige på gaten – slo 20-årig hvit kvinne i hodet med murstein – norske medier helt stille

Les også: Alle de ti ofrene i Colorado var hvite. Det er på tide å slutte med den anti-hvite rasismen

Brooks Jr, skal ha en lang kriminell løpebane og blitt sluppet ut av fengsel mot 1000 dollar i kausjon for bare to dager siden. Statsadvokaten blir av flere menneskerettighetsaktivister omtalt som støttet av den venstreekstreme milliardæren George Soros.

Det er uklart om det ligger rasisme og hatforbrytelse bak angrepet på den hovedsakelig hvite folkemengden. Ingen norske medier har valgt å publisere drapsmannen navn eller bilde. Eller at mannen hadde mørk hudfarge.

Byen Waukesha er ca. 88 prosent hvit og kun 2.3 prosent er registrert som med afroamerikansk bakgrunn.

Samtidig med drapene i Wisconsin i går, fortsetter massemedier som CNN å hisse opp sine lesere med raseorienterte nyhetsoverskrifter.

Drapsmannen var en rapartist og brukte bilen han tok livet av minst fem mennesker og skadet over 40 med i denne videoen.

Les også: Nye sjokkvideoer fra USA – hvite mennesker utsatt for drapsforsøk

Exit mobile version