fbpx

Mørkhudet ungdom skjøt med skarpe skudd mot biler – «Jeg liker ikke hvite mennesker i mitt nabolag!»

Rasismen og hatet mot hvite mennesker som venstresiden har utviklet til en politisk plattform og valgkampsak får etterhvert svært alvorlige konsekvenser. I både USA, Europa og Norge har politikere, statsministere, presidenter og presidentkandidater valgt å bruke hvite mennesker, inkludert kvinner og barn, som årsak for hvorfor mørkhudede og religiøse minoriteter ikke lykkes i Vesten.

Den hatefulle og rasistiske retorikken har etterhvert kommet ned til media og aviser, hvor journalister og programledere nå daglig legger skylden på alt fra arbeidsledighet, diskriminering og utenforskap på urbefolkningen i Vesten. Alt fra debattprogram til nyhetsformidling er nå farget av denne venstreorienterte og politiske dreiningen.

Et resultat er at mørkhudede og religiøse minoriteter føler seg berettiget til å hate og angripe hvite mennesker, inkludert kvinner og barn i det offentlige rom. Det finnes etterhvert tusenvis av nyheter og videoer der hvite mennesker som befinner seg på «feil sted» blir utsatt for grov kriminalitet, inkludert blind vold. Selv ikke eldre i rullestol eller handikappede slipper unna hatet og rasismen. 

Det siste tilfellet av dette målrettede og venstreorienterte hatet fant sted i Cincinnati i USA, der en 18 år gammel mann, Devonta Allen, skjøt med skarpe skudd mot passerende biler, mens han skrek ut rasistiske uttrykk om «han ikke ønsket hvite mennesker i nabolaget sitt». Tre av skuddene traff to tilfeldig passerende biler, men ingen av passasjerene ble truffet.

Handlingen skal ha blitt fanget på film, men har ikke blitt løslatt til allmennheten da det anses som bevis i den kommende rettssaken mot 18-åringen. Det er ikke rapportert fra Yahoo News om saken mot Devonta Allen vil inkludere hatforbrytelse.

Flere kommentatorer på internett har påpekt hvordan denne saken ville fått enorme oppslag og ville bli brukt av demokratene om rollene var omvendt og det var en hvit 18-åring som skrek «Jeg vil ikke ha sorte mennesker i mitt nabolag», før han skjøt mot biler med sorte mennesker som kjørte forbi.

«HVIT EKSTREMISME»: Venstresiden og det demokratiske partiet i USA snakker mye om at det er hvite mennesker som står bak skyting og terror. Men sannheten er en ganske annen.