Site icon Lykten

Muslimsk terrorgruppe: «Forsøk å drepe bare hvite mennesker»

I en ny terrorguide hyller AQAP angrepet mot homoklubben i Orlando som «et av de mest fremgangsrike enmannsangrepene for jihad» hittil og konstaterer at angrepet sannsynligvis vil inspirere mange jihadister.

Guiden understreker allikevel at det er viktig å «unngå å sikte seg inn på plasser eller folkemasser i USA der det i allmennhet finnes minoriteter».

Istedenfor bør enslige jihadister satse på å begå terrorangrep i «områder der den anglosaksiske befolkningen er konsentrert».

«Denne gruppen utgjør majoriteten i USA og den amerikanske ledelsen», skriver AQAP ifølge nettsiden The Foreign Desk.

Man er også redd for at terrorangrepene skal kunne klassifiseres som «hatforbrytelser», urelatert til jihadisme, hvis ofrene er ikke-hvite eller tilhører en seksuell minoritet. Dette vil føre til at myndighetene vil ta ansvar for hendelsen og frata jihadistene æren for terrorangrepet.

Les mer: Islamisten Omar Mateen identifisert som Orlando-terroristen – 49 drept

DREPT I ISLAMS NAVN: Kollasjet viser noen av de som ble skutt og drept av islamisten Omar Mateen på nattklubben i Orlando. Langt de fleste er latinamerikanere, som utgjør en majoritet av befolkningen i Orlando. Men nå ønsker al-Qaida at fremtidige terrorangrep og drap rettes mot hvite mennesker da dette ikke klassifiseres som en «hatforbrytelse».

Dette betyr at overgrep og drap mot hvite ikke klassifiseres som en hatforbrytelse, enda overgriperen innrømmer at han/hun spesifikt har valgt dem som offer.

Terrorgruppen uttaler også følgende:

«Vi står ved siden av og støtter alle muslimer som angriper Amerika og deres hjemland, uansett hvilken gruppe eller lojalitet, fordi innbyggerne betaler skatt til myndighetene og dermed finansierer undertrykkelsen av muslimer».

Les også: Muslim brukt som forbilde på vellykket integrering i Sverige – arrestert for terrorisme

Man kommenterer også massedrapet i Orlando, men påpeker at selv om Omar Mateen drepte en tredjedel av gjestene, kunne han ha drept enda flere hvis han hadde laget eksplosiver. Instruksjoner for hvordan man lager disse finnes i terroristenes egne bladutgivelser som blant annet «Inspire«.

Det var den 12. juni at den muslimske terroristen Omar Mateen drepte 49 mennesker og skadet ytterligere 53 inne på en nattklubb for homofile.

Selv om Mateen skal ha fortalt politiet at han sverget troskap til IS og ropte ‘Allahu akhbar’ mens han drepte, så skal amerikanske myndigheter ha karakterisert terrorangrepet som et «hatangrep» mot homofile og ikke et islamistisk angrep.

Det skal ha vært en større diskusjon i amerikanske medier etter at myndighetene løslot samtalene mellom den muslimske terroristen og politiet. Der skal man ha fjernet alle gangene terroristen uttalte hyllest til IS eller muslimske fraser fordi man fryktet negative reaksjoner mot muslimer i USA, eller at det skulle inspirere flere muslimer til lignende terrorangrep.

Under terrorangrepet skal Mateen ha sagt at han dedikerte drapene til Abu Bakr al-Baghdadi, lederen for IS i Irak og Syria. Han skal også ha uttalt sympati med de muslimske terror-brødrene Tsarnaev fra Boston Marathon i 2013.

Les også: Syed Farook (28) og Tasfeen Malik (27) bak massakren i San Bernadino

Les også: FBI terror-ekspert: Flesteparten av moskeene i USA er endel av et «jihadistisk nettverk»

Relatert:

Exit mobile version