Site icon Lykten

River innvandrerghettoer i Danmark – vil tvangsblande befolkningen

Gellerupparken. (Skjermbilde / Youtube).

Integreringen skal påtvinges befolkningen i Skandinavia på alle områder, spesielt i bosettingen blant den etniske urbefolkningen.

I Danmark har myndighetene satt seg som mål å tvangsblande eller «sosialt blande» utsatte områder frem til 2030, gjennom rivning, nybygg og strengere regler for «hvem som kan bo der.» Her har man altså igangsatt en hel venstreideologisk pakke for tvangsintegrasjon.

Les også: Innvandring bak 90 prosent av Danmarks befolkningsøkning

Les også: Sjokkvideo viser danske skolebarn tvinges til å be til Allah i klasserommet

Claus Bech-Danielsen, som er forsker på prosjektet, sier at erfaringer fra andre land som har gjort lignende forandringer ikke tyder på at konseptet er noen suksesshistorie.

«Det finnes ingen entydige bevis på at dette kommer til å hjelpe individene, men det kommer sikkert til å skape nye bydeler. Om det hjelper de utsatte individene vet ikke før om ti år. Det er et enormt boligsosialt eksperiment som har blitt satt i gang i Danmark», sier forskeren til den venstreorienterte statskanalen SVT.

En video fra tilstandene i Gellerup, der så mange som hver tredje ikke-vestlige innvandrer ikke har vært i arbeide eller utdannelse i fire av de siste fem årene:

Les også: DANMARK: By kjøper inn 10 eiendommer for 24 millioner kroner til flyktninger

Les også: Danmark: Somaliere dømmes for voldsforbrytelser åtte ganger så ofte som dansker

En tidligere studie viser at hvite mennesker flytter når andelen ikke-europeere i et boligfelt overstiger fire prosent, skriver det svenske magasinet Hem & Hyra. Danske venstreorienterte aktivister og politikere ser dermed ut til å ha hendene fulle med å ikke bare tvinge den tredje verden fra sine ghettoer, men også å unngå at dansker flytter fra de områdene der den tredje verden skal plasseres.

Det man kan forvente er en forverring av levevilkårene til lavtlønnede og fattige dansker som ikke kan flytte fra boligområdene som nå skal påtvinges de tidligere ghetto-beboerne.

Les også: DANMARK: 55.000 statsborgerskap utdelt på 10 år – 85 prosent til ikke-vestlige

Mange mener imidlertid at det hadde vært bedre om den tredje verden bodde i den tredje verden og skandinaver i Skandinavia, men noen slike forslag ligger ikke på bordet i skrivende stund.

Les også: Danmarkistan – På 14 danske videregående skoler er innvandrere i flertall

Les også: Afrikanere mishandlet kjærestepar i Danmark på julaften – ble slått med sykkelkjede (Obs: Sterke bilder)

Les også: Afrikansk seriemorder fikk herje fritt i Danmark

Kilde: Fria Tider

Exit mobile version