Site icon Lykten

SVERIGE: 23-åring henrettet på åpen gate – mistenkes for å ha vært med på grov gruppevoldtekt

En 23-åring med arabisk bakgrunn skal ha blitt skutt ihjel på åpen gate i noe som ligner på en ren henrettelse. Mannen skal blant annet ha fått flere skudd i hodet fra nært hold, noe som tyder på hevn.

To menn ble observert løpende fra plassen.

Araberen skal ha sittet siktet for deltakelse i en svært grov gruppevoldtekt som fant sted i fjor. Seks arabiske menn skal ha lurt en kvinne inn i et kafelokale i Helsingborg, hvor hun ble dratt ned i kjelleren og gruppevoldtatt av mennene.

Kvinnen skal blant annet ha blitt truet med en pistol. Deretter ble hun tvunget til orale, vaginale og anale samleier. Ved et tilfelle ble hun voldtatt av to menn samtidig.

Les mer: 16-åring skutt ihjel på bussholdeplass i Malmø – Antirasistisk Senter trivialiserer drapet

CAFE VATTENPIPAN: Her i denne kafeen skal en kvinne ha blitt gruppevoldtatt av seks arabiske menn. De skal blant annet ha truet henne med en pistol. (Foto: Facebook).

Les også: 15 mord, 44 mordforsøk, 58 grove mishandlinger, 62 mishandlinger og 16 mordbranner – EN måned i Sverige

Voldtekten skal ha vart i flere timer og kvinnen hadde ingen muligheter for å redde seg ut av lokalene. Alle mennene hadde tolkebehov på arabisk, inkludert den nå drepte 23-åringen. Han skal tidligere være dømt for brudd på narkotikaloven og tyveri.

Han skal ha sittet fengslet som mistenkt i voldtekten og kidnapping i flere måneder, men i høst slapp han og flere av de andre løs på grunn av mangel på bevis.

To av de seks mennene, Khaled Azez Hegrs (28) og Tareq Bakkar (23) ble i januar dømt av tingretten i Malmø til fire års fengesl og utvisning fra Sverige, samt et felles erstatningskrav på 264.000 kroner til kvinnen.

Les også: Krig i Malmø – fire skuddepisoder på en dag – mann skutt med 22 skudd – barnefamilie beskutt – bussjåfør beskutt på jobb

DØMT: To av voldtektsmennene ble i januar dømt i Malmø tingrett til fire år i fengsel, samt utvisning fra Sverige. (Foto: Frieord.no)

Les også: Svensk politisjef: «Vi kan ikke lenger garantere sikkerheten til det svenske folk»

Ifølge informasjon funnet av Fria Tider hos Kriminalvården, så er Khaled en såkalt «statsløs» person og påstår at han har flyktet fra Kuwait etter at landets regjering og sikkerhetspoliti ikke aksepterte hans relasjon til en kvinne. Han kom til Sverige i 2010, men har fått avslag på sin asylsøknad hos alle instanser. Til tross for dette tillot svenske myndigheter at han oppholdt seg i landet fordi han mangler identifikasjonspapirer.

Nå er han altså dømt for en grov voldtekt.

VIDEO: Kaos i Malmø – nyttårsfeiring ser ut som krigssone

FLYKTNINGER VELKOMMEN TIL MALMØ: Den svenske storbyen Malmø reklamerer for seg selv som en flyktningby. Men byen har også et svært stort problem med drap, grov kriminalitet og lovløshet. (Foto: Frieord.no).

Relatert:

Exit mobile version