Site icon Lykten

TERROR I LONDON: Muslimer kjørte bil inn i folkemengde og knivstakk restaurantgjester – ropte «Dette er for Allah»

Familier løper ned Borough Road etter at de muslimske mennene begynte sitt terrorangrep.

LONDON SENTRUM: Terrorangrepet fant sted i et svært befolket og godt besøkt område i London.

OPPDATERT KL. 15.04:

ARRESTERT: 12 personer skal være pågrepet av britisk politi etter terrorangrepet. På bildet ses en muslimsk kvinne som føres inn i en politibil.

Angrepet i London kommer i kjølvannet av muslimske terrorgrupper som oppfordrer sine følgere å bruke biler og kjøretøy som våpen. Dette har blitt brukt i Nice, Berlin, Stockholm, London to ganger og Australia de siste 24 månedene.

Det er også bare to uker siden en muslimsk selvmordsbomber sprengte seg ihjel og drepte 22 mennesker under en Ariana Grande-konsert i den nordlige byen Manchester. Minnekonserten som er planlagt i Manchester har enda ikke blitt gjennomført, før det neste terrorangrepet har funnet sted i London.

Ifølge NRK har en «varebil» kjørt på mennesker i London.

Londons muslimske borgermester, Sadiq Khan, har tidligere gått ut og sagt at terrorangrep og massedrap på gatene er noe man må lære å leve med i en moderne og flerkulturell by.

MÅ AKSEPTERES: Sadiq Khan og andre europeiske ledere har sagt at muslimske terrorangrep er endel av den nye hverdagen i Europa. Og at vi må lære å leve med det.

Les også: Muslimsk borgermester i London: «Terrorangrep er endel av det å bo i byen»

Relatert:

Exit mobile version