Site icon Lykten

Terrortrusler fra muslimer stopper morgendagens PEGIDA-demonstrasjon

Forrige mandag gikk 40.000 mennesker det folkelige opprøret mot islam, og over 100.000 sammenlagt rundt om i Tyskland.

Men nå har man måttet se seg nødt til å innstille morgendagens fredelige markering mot en religion som inkluderer kjønnslemlestelse, tvangsekteskap, flerkoneri og dyremishandling.

Beslutningen om å stoppe demonstrasjonen ble tatt av politiet etter at man hadde fått inn konkrete trusler fremført på arabisk via en Twitterkonto der PEGIDA kalles «islams fiende», rapporterer Die Welt.

Den tyske sikkerhetstjenesten skal også ha fått opplysninger fra utenlandske etterretningstjenester om at muslimske ekstremister skal ha planlagt et terrorangrep mot morgendagens demonstrasjon – en demonstrasjon som man beregnet ville tiltrekke seg titusenvis av tyskere som er trøtte og leie av den muslimske trusselen mot deres hjemland.

Blant annet har muslimske ekstremister forklart at PEGIDA sin initiativtaker, Lutz Bachmann, skal myrdes fordi han våger å protestere mot islam. Politiet i Tyskland tar truslene svært alvorlig og har ifølge et tysk nyhetsbyrå gitt Lutzmann livvakter.

DRAPSTRUET: Grunnleggeren av PEGIDA, Lutz Bachmann, skal ha mottatt drapstrusler fra muslimer. Det var også ventet et terrorangrep mot morgendagens fredsmarsj fra muslimske terrorgrupper. (Foto: Stefan Hässler).

På sin Facebookside beklager PEGIDA at demonstrasjonen har blitt avlyst:

– Det er et alvorlig brudd på ytring- og demonstrasjonsfriheten om det er mulig for terrorister å stoppe våre grunnlovsgitte rettigheter, konstaterer organisasjonen.

Samtidig oppfordrer PEGIDA de som har tenkt å demonstrere å følge politiets beslutning og ikke gjøre det. Istedenfor foreslår man at den som vil vise sin misnøye med den udemokratiske framveksten av muslimsk ekstremisme, kan henge et tysk flagg i vinduet.

Til tross for at den store demonstrasjonen i Dresden har blitt stoppet på grunn av terrortrusler, så rapporteres det at demonstrasjoner i andre deler av landet skal avholdes som planlagt. Blant annet PEGIDA i München, hvor man håper på at tusenvis av mennesker vil delta i mandagens demonstrasjon.

Forbud i Frankrike

I Frankrike har man bestemt seg for å forby en demonstrasjon (Ikke arrangert av PEGIDA) mot muslimsk ekstremisme som følge av terrorangrepene som har tatt 17 menneskeliv og skadet titalls mennesker de siste ukene.

Domstolen har lagt til grunne for forbudet mot markeringen at det kan skape «sosiale uroligheter».

NTB og NRK

NTB har i sin omtale av saken om terrortruslene mot PEGIDA Dresden, løgnaktig omtalt PEGIDA som en «innvandringsfiendtlig» organisasjon. Dette er ikke riktig. På PEGIDA sine hjemmesider kan man tydelig lese at organisasjonen er for innvandring for reelle flyktninger som er på flukt pga religiøs forfølgelse og krig, samt ønsker å gi mer økonomisk støtte til de myndighetene som har ansvaret for innvandring. Det er kun den ukontrollerte innvandringen av radikale muslimer, samt økonomiske masseinnvandringen som ønskes redusert. Tyskland mottar over 200.000 søknader årlig fra mennesker som ønsker opphold i landet.

NRK radio hadde igår et intervju med PEGIDA sin leder i Norge, Max Hermansen og en av hans tidligere elever på skolen der Hermansen underviste, Mohammed Amir Secici.

KREVER RESPEKT: Mohammed Amir Secici er muslim og krever respekt for sin religion. Men å vise respekt for andre sitt syn i et land hvor ytringsfrihet og demokrati er bærebjelkene i samfunnet, klarer han ikke. (Foto: Faksimile fra NRK.no).

På slutten av det åtte minutter lange intervjuet skal Hermansen ha spurt Mohammed Amir Secici om han ville stoppet et voldelig overfall mot Hermansen fra andre muslimer på gaten. Det klarte ikke Secici å svare konkret på. Denne unnlatelsen å ta avstand fra politisk og religiøs vold, sier mer enn tusen ord fra godt integrerte muslimer i Norge.

Exit mobile version