Site icon Lykten

Tidligere ambassadør og spionsjef om innvandringen: «Den største trusselen mot sivil fred»

Pierre Brochand (80), som har vært fransk ambassadør i flere land og sjef for DGSE i årene 2002 til 2008 snakket nylig ut i et intervju om innvandringen til storavisen Le Figaro.

Den tidligere ambassadøren til blant annet Israel, Ungarn og Portugal mener at Europa er den eneste delen av verden som benekter viktigheten av kulturell homogenitet.

«Jeg anser at denne typen innvandring som vi har blitt utsatt for i et halvt århundre er eksempelløst og savner motstykke i vår historie. Og ærlig talt så kan jeg ikke forstå hvordan fritt tenkende og opplyste mennesker fremdeles kan undervurdere hvor alvorlig situasjonen er», sier han.

Les også: Fransk presidentkandidat lover å sende hjem 1 million migranter

Les også: Fransk asylaktivist hugget i hjel av sin illegale kjæreste

Brochand peker ut hvordan innvandringen fra den tredje verden og de omfattende problemene den har skapt i hjemlandet hans Frankrike, som overlegent er den største «trusselen mot den sivile freden på vårt territorium». Han sammenligner det som skjer med utviklingen i land som Libanon og Jugoslavia.

«Vi har ingen andre valg, om vi virkelig vil ta tilbake kontrollen over vår demografi, enn å gjennomføre en 180 graders kursendring. Det vil si at vi sender en beskjed, høyt og tydelig, at Frankrike ikke lenger kommer til å være et åpent land i uendelig fremtid», sa ambassadøren og spionsjefen til Le Figaro.

Mulig er det allikevel for sent å redde situasjonen, konstaterer DGSE-sjefen. Han viser til at hans samlede erfaring får ham til å spå «en mørk fremtid, ja en svært mørk fremtid, for våre barn og barnebarn».  

«Alle våre makthavere har uten unntak, men også mange av våre landsmenn, har foredratt å se en annen vei. De tidligere av feighet, de senere av naivitet, hensynsløshet eller ideologiske grunner», avslutter Pierre Brochand.

Det blir «en svært mørk fremtid for våre barn og barnebarn», sier Pierre Brochand (Skjermbilde).

Frankrike har opplevd en rekke opptøyer, drap og terrorhandlinger, utført av franske borgere med utenlandsk bakgrunn og ulovlige migranter de siste tiårene. Blant annet angrepene mot Charlie Hebdo, Bataclan-massakren og terrorangrepet i Nice. Det dreier seg om hundrevis av drepte og tusenvis av skadde uskyldige sivile. Samtidig opplever man nesten månedlig terrorangrep i franske byer med uskyldige ofre, inkludert kvinner og barn, men også mot uniformert politi på gaten. Man har også opplevd omfattende hærverk og branner mot kirker og katedraler.

Les også: Tolv kirker angrepet og vandalisert i Frankrike på en uke

Les også: Tre medlemmer av Generasjon identitet fikk strenge straffer for å stoppe ulovlig innvandring til Frankrike

Les også: Flerkulturelle Frankrike: 50 – FEMTI – politibetjenter har begått selvmord siden nyttår

Exit mobile version