Site icon Lykten

Tysk by i sjokk etter voldtektsdrapet på 14-årig jødisk jente – asylsøkere pågrepet

Det var i juni 2018 at 14-årige Susanna Feldmanns kropp ble funnet i utkanten av byen Wiesbaden. Hun hadde vært forsvunnet siden 22. mai. En rettsmedisinsk undersøkelse viser at hun ble drept etter først å ha blitt voldtatt.

Aktor i byen kunne på torsdag fortelle at to asylsøkere – en 35-årig tyrker og en 20-årig iraker, begge bosatt på det lokale asylmottaket – er pågrepet og mistenkt for å ha voldtatt og drept den 14-årige jenta. De skal så ha gravd ned kroppen.

GRAVD NED: Politiet fant den 14 år gamle jenta begravd i skogen.
TYRKISK ASYLSØKER: Ali Basar (20) sitter nå i fengsel mistenkt for drapet på 14-åringen. (Foto: Politiet).

20-årigen kom til Tyskland under den store flyktningbølgen i 2015. Han skal allerede ha klart å pådra seg et rulleblad med blant annet personran med kniv. 35-åringen på sin side har ikke vært involvert med politiet.

Den jødiske forsamlingen i byen har nå gått sammen om å støtte jentas familie og har blant annet valgt en talsperson som har blitt intervjuet av tyske medier.

Forsvinningen og den påfølgende voldtekten og drapet har blitt slått stort opp i media over hele landet. Venstreorienterte medier har, som i Skandinavia, valgt å utelate gjerningspersonenes etniske og religiøse bakgrunn, samt at jenta var jødisk.

Tyskland har de siste årene opplevd flere høyprofilerte saker der asylsøkere og flyktninger har voldtatt og drept unge jenter og kvinner som har vært ute i det offentlige.

Relatert:

Exit mobile version