Site icon Lykten

Tysk familie søker asyl i Russland

Det er nyttårsaften 2015. Tusenvis av asylsøkere fra den tredje verden går amok i flere byer i Tyskland. Tusenvis av tyske kvinner blir seksuelt antastet, slått, ranet og voldtatt.

Flere av kvinnene blir lagt i bakken og voldtatt midt i sentrum, til tross for at politiet er i nærheten. Historier om at voldtektsofrene ble gravide etter voldtektene har nå kommet frem.

Samtidig har kriminaliteten i landet økt lavineartet etter at landet åpnet grensene i 2014. Vold, ran og voldtekter har blitt daglig å lese om i tyske aviser.

Les mer: Sluttrapporten fra Køln klar – nesten alle overgriperne var asylsøkere og ulovlige innvandrere fra muslimske land

Les mer: Hundrevis av kvinner seksuelt antastet av tusen muslimske menn i Tyskland

FAMILIEN GRIESBACH: Far, mor, døtre og barnebarn – i alt åtte personer har nå flyktet fra et Tyskland på randen av kulturelt og samfunnslig selvmord. (Foto: Caters News Agency).

Myndighetene forsøker å holde lokk på omfanget, men man klarer ikke å holde på det lenge. Til slutt eksploderer det hele på nettet og hele verden vet hva som skjer i Tyskland.

Samme dag som masseovergrepene i Køln ankommer familien Griesbach Moskva etter å ha kjørt 225 mil i vinterværet. Det er Carola (51), hennes mann André (45), deres to døtre, Dominique og Julia, samt døtrenes fire barn.

Alle åtte har trengt seg sammen seg sammen i familiens røde Volkswagen for å kjøre til den russiske hovedstaden.

Les mer: Massemorderen i München var iraner – ropte «Allahu Akbar» og skjøt mot barn

HÅPER Å FÅ BLI: Familien har søkt asyl i Russland, men foreløpig fått avslag. Tyskland anses som et trygt land av russiske myndigheter. (Foto: Privat).

De forlot Tyskland i all hast, ifølge egen uttalelse på grunn av alle innvandrerne som har flommet inn i Tyskland på kort tid. Familien anser også landet som «moralsk korrupt», og at Vesten seksualiserer barn. Man henviser til forbundskansler Angela Merkel som «diktator».

Les mer: Tyskland: Flyktning overfalt og voldtok 79-årig pleietrengende pensjonist mens hun besøkte sin avøde søster grav

– De inviterer alle innvandrerne som igjen skaper problem i landet. Folk tror Tyskland er et demokrati, det er det ikke, sier André.

– Vi kjenner ikke lenger at Tyskland er trygt for oss eller for å oppdra våre barn i. Landet har blitt moralsk korrupt. Gamle skikker som punktlighet og lav kriminalitet finnes ikke lenger. Det er ikke lenger et samfunn.

– Det russiske samfunnet er mye bedre enn det korrupte Tyskland og Putin er et eksempel på en mye bedre leder, som er mye mer demokratisk enn Merkel, fortsetter han.

Se video: 16 år gammel tysk jente ber om om hjelp: “Dere har ødelagt mitt land”

ANGREPET PÅ NYTTÅRSAFTEN I TYSKLAND: En 18 år gammel jente var ute med gode venner på en nattklubb i byen Stuttgart på nyttårsaften, da en større gruppe utenlandske menn antastet dem seksuelt. Jenta og venninna sa nei, men dette godtok ikke den utenlandske gjengen. Jenta ble så forsøkt ranet og deretter slått i ansiktet med knyttneve, av en person som beskrives som med «innvandrerbakgrunn». Det hele endte med brukket nese og besøk på legevakten. (Foto: Facebook).

Familien mener også at Tyskland har bidratt til flyktningkrisen ved å delta og betale for alle krigene sammen med USA.

Familien påpeker imidlertid at de ikke skylder på flyktningene som kommer til Tyskland.

– La meg gjøre det helt klart – vi har ingenting imot asylsøkere. Vi har en plikt å hjelpe de som har det verre enn oss selv, sier Carola.

Les mer: Flyktningbarn angrep togpassasjerer med øks i Tyskland – skrek «Allahu Akbar»

ÅPNET GRENSENE: Den tyske rikskansleren Angela Merkel og hennes partikolleger i den tyske bundesdagen har sluppet inn flere millioner asylsøkere og flyktninger til Tyskland de siste årene. Planen er å slippe inn ytterligere 3-4 millioner de neste ti årene. Et resultat av dette har vært massive seksuelle overgrep mot tyske kvinner og barn, samt en rekke terrorangrep de siste månedene. (Fotomontasje: Angela Merkel/flyktningkaos).

Vil ikke tilbake

Den tyske familien skaffet bare ett turistvisum og søkte deretter asyl da de kom frem. Nå vil de ikke tilbake til sitt gamle hjemland.

– Vi håper virkelig at vi kan bli. Vi er virkelig frie her, sier André.

Han sier at han synes det er «mye bedre i Russland», fordi russerne bryr seg om sine familier først.

De russiske myndighetene vil derimot ikke ta imot de tyske flyktningene da Tyskland anses å være et trygt land. Familien har fått avslag på sin asylsøknad, men bor allikevel i landet ulovlig, et sted utenfor Moskva.

Les mer: Høygravide Maria (19) brent ihjel levende av tyrkere i Tyskland

Ønsker å jobbe

Familien sier at de har kommet til Russland for å jobbe og ikke leve på sosialstøtte. Ingen av dem kan russisk særlig bra og moren Carola har valgt «Livets skole» under «Utdannelse» på sin Facebook-side.

– Det har vært ganske mange som har tilbudt meg jobb. Som gårdsarbeider eller bygningsarbeider. Jeg bygde mitt eget hus i Tyskland, Sier André.

Men ingen av dem har arbeidstillatelse i Russland og nå begynner sparepengene å ta slutt. De sier imidlertid at de får hjelp fra lokalbefolkningen.

Les mer: Tyskland har introdusert kvinne-vogner etter muslimsk voldtektsbølge

ØNSKER ETT NYTT LIV: Daglig skrekk og terror i hjemlandet Tyskland har ført familien Griesbach til Russland. Familien ønsker seg et land med mer tradisjonelle familieverdier og hvor man kan være trygg i hverdagen. (Foto: Caters News Agency).

Hånes på Facebook

På Facebook hånes imidlertid den tyske familien fordi de har flyktet fra Tyskland for å bosette seg i Russland.

«Ærlig talt vet jeg ikke om jeg skal le eller gråte for barnas skyld», skriver en mann.

En annen mann sammenligner sarkastisk den tyske familiens situasjon med asylsøkerne som kommer til Europa:

«De er sosiale parasitter og asylbedragere. De flyktet gjennom flere sikre land, bekvemt i sin bil. De tok seg dessuten inn i landet ulovlig». Han spør seg også om familien er villige å integrere seg og ta til seg den russisk-ortodokse kulturen.

Les også: Flyktninger angriper kvinne og eldre på tog i Tyskland

En kvinne ønsker imidlertid familien lykke til i sitt nye land:

«Jeg er glad for din familie. Vi ønsker dere lykke til. Det kommer til å bli bra».

Terror i Tyskland

Mens familien Griesbach har vært i Russland har Tyskland de siste månedene opplevd flere grove terrorangrep hvor asylsøkere og flyktninger har vært gjerningsmennene.

Bare i juli opplevde Tyskland ikke mindre enn fire ulike terrorangrep. Den 18. juli gikk en flyktning amok med øks på et tog i Wurzburg og skadet mange mennesker. Den 22. juli skjøt en iransk mann vilt rundt seg utenfor et kjøpesenter i München og drepte ni mennesker. Den 23. juli gikk en syrisk asylsøker amok med machete på gaten i Reutlingen. En gravid kvinne ble drept og to alvorlig skadet. Dagen etter, 24. juli, sprengte en syrisk asylsøker seg selv i luften og skadet elleve utenfor en musikkfestival i byen Ansbach. Bare flaks gjorde at ingen ble drept.

Om de siste terrorangrepene og frykten for nye terrorangrep er nok for å innvilge familien asyl i Russland gjenstår å se.

Relatert:

Exit mobile version