Site icon Lykten

Ung svensk kvinne slått bevisstløs og forsøkt kvalt av asylsøkere i Sverige

En ung svensk kvinne ble overfalt av to asylsøkere fra Irak og Eritrea på sommeren 2015. Først nå har rettssaken mot mennene begynt. Men i det mennene skal møte i retten, blir kvinnen angrepet igjen. Denne gangen av venner av de tiltalte.

Nå har hun fått nok. Hun legger ut sin historie på sin Facebook-side med bilder som viser det grufulle angrepet.

Les også: Ida (13) trakasseres av somalisk miljø etter brutal voldtekt

UNG VAKKER KVINNE: Slik så den unge svenske kvinnen ut før hun ble angrepet asylsøkerne. (Foto: Privat).

Vi har oversatt Facebook-inlegget henne her: (Originalen kan ses nederst i artikkelen).

– Slik ser jeg ut! Jeg lever iallefall, men nå skal jeg være redd for å gå ut av døren, er det meningen at det skal være slik?

– Jeg ble overfalt av to menn. En fra Irak og en fra Eritrea den 3. juni, 2015. Rettssaken var den 8-9. juni og den 11. juni i år. Men slik ser jeg altså ut nå. Jeg ble overfalt, mishandlet med gjenstander og slått i svime. Jeg husker ikke noe, men personen som angrep meg er også fra Eritrea. Han hadde forsøkt å kvele meg med et tau av noe slag eller mulig en pose, ifølge sykehuset.

– Skal jeg bli drept fordi deres venner mest sannsynlig vil få fengselsstraff? Dommen kommer om ca. to uker, for noe de gjorde mot meg i juni 2015! Så selv om de som gjorde dette forferdelige mot meg i 2015 må i fengsel, så kan jeg ikke gå sikker på gaten fordi da vil deres venner angripe meg.

– Bare se hva de har gjort! Den ene sto og holdt utkikk eller noe mens den andre grovt mishandlet meg med en gjenstand han hadde i en apotekpose. Idet jeg mister bevisstheten så har han tydeligvis forsøkt å kvele meg…

– Takk i allefall til politiet som jobber med dette og tusen takk til ambulansepersonalet og tusen takk til sykehuset som tar vare på meg, alle sammen – dere er fantastiske!

– Jeg er redd, deprimert, ødelagt og det gjør vondt overalt. Det er her er et sant helvete. Ingen skal måtte gå gjennom noe slik. Dødsangsten går det ikke an å snakke om engang.

– Jeg velger å legge ut dette for alle som tror at alle er så jævlig perfekte! At det er synd på de som kommer hit. Det er det ikke.

– Her har dere et klart bevis. Jeg grer ikke alle over samme kam! Men kjære dere som synes synd på alle, slutt med det. De kommer hit og gjør hva de vil, mange av dem – ikke alle. Men her er et bevis. Kommer man til vårt land, så kan man ikke oppføre seg slik.

Relatert:

Exit mobile version