Site icon Lykten

USA: Tolv valgarbeidere for Det demokratiske partiet siktet for valgfusk under presidentvalget

Tolv individer koblet til Det demokratiske partiet i delstaten Indiana og som også kobles til den tidligere senatoren Harry Reid, samt den tidligere presidenten, Bill Clinton, står nå tiltalt for å ha forsøkt å begå bedrageri under høstens presidentvalg.

Et av tiltalepunktene er valgblankettsbedrageri, da de tolv skal ha sendt inn manipulerte og forfalskede valgregistreringsblanketter.

AVSLØRT: Hillary Clintons kampanjejuks ble avslørt under valgkampen sist høst. Blant annet skal grupper tilknyttet presidentkandidaten ha startet slåsskamper, angrepet kvinner og eldre, busset velgere til valglokaler og brannbombet republikanernes kontorer. Nå kommer det frem at man også jukset med stemmesedlene. (Foto: Hillary Clinton).

VIDEO: Hillary-kampanjen avslørt på skjult kamera: Vold, korrupsjon og valgfusk

Formålet var å registrere velger som foreksempel ikke eksisterer, ikke var statsborgere eller var mindreårige, for deretter å få dem til å stemme på Det demokratiske partiet og Hillary Clinton. I USA må man først registrere seg før man kan stemme.

Delstaten Indiana oppdaget allerede i august, tre måneder før valget, at underlige registreringsblanketter begynte å ankomme til valgmyndighetene. Politiet ble koblet inn og det hele var såpass omfattende at man til slutt etterforsket totalt 56 valgkretser i delstaten.

Flere individer har også innrømmet at bedrageriforsøket ble utført i forbindelse med presidentvalget.

Demokratene rettet seg i all hovedsak inn på å utnytte afroamerikanere i sine bedrageriforsøk. Straffen kan bli opptil 30 måneders fengsel for hver person og 10.000 dollar i bøter for gruppen som helhet.

Det viser seg altså at Donald Trump hadde rett da han påpekte at Det demokratiske partiet forsøkte å jukse til seg presidentvalget.

Exit mobile version