Site icon Lykten

Valgnatten: Hillary Clinton gikk amok – skrek ukvemsord og kastet ting bak kulissene

Det var sist tirsdag kveld amerikansk tid at det ble klart at Hillary Clinton ville tape valget for Donald J. Trump.

En kilde skal ha hørt fra en av hennes livvakter fra Secret Service at hun begynte å skrike og rope ut obskøniteter og hamret løs på møblene på bakrommet.

Hillary skal ha plukket opp gjenstander og kastet dem mot de som var tilstede i rommet, samt ha ønsket å fysisk angripe kampanjesjef John Podesta. Hun ble imidlertid holdt tilbake av sine medarbeidere.

– Hillary skal ha fått et ukontrollert utbrudd av sinne, forteller kilden.

VIDEO: Julian Assange: «Hillary Clinton er hevet over loven»

Les også: Hillary Clinton ønsket å drepe Wikileaks-gründer Julian Assange med drone

KUNNE IKKE MØTE VELGERE OG TILHENGERE: Etter at valgnederlaget ble klart sist uke ble Hillary Clinton så sint at hun mistet beherskelsen. Ifølge sin stab var hun i en så ustabil tilstand at hun ikke var i stand til å holde den tradisjonelle talen etter valget. Istedenfor måtte den utsettes til neste dag.

Dette medførte at hun ikke var i en mental tilstand til å møte sine velgere, som er vanlig da valget er over.

Istedenfor var det hennes kampanjesjef, John Podesta, som måtte gå ut til de tusenvis av fremmøtte Hillary-tilhengerne og fortelle om den dårlige nyheten.

Les også: Bill Clintons voldtektsoffer: «Hillary Clinton truet meg til stillhet»

Les også: WikiLeaks: Hillary Clinton og terrorgruppen IS finansiert av de samme pengene fra Saudi-Arabia og Qatar

Ifølge kilder nære Clinton ville det ta timer før hun var klar for å møte tilhengere og pressen. Istedenfor holdt hun en pressekonferanse dagen etterpå.

Hillary klarte imidlertid å besinne seg nok til å ringe Donald J. Trump og gratulere ham med seieren.

Det sirkulerer imidlertid historier om at dette ikke er noe nytt fra Hillary og at hennes temperament er godt kjent innen demokratenes leir og fra sikkerhetsvaktene på den tiden da hennes ektemann Bill Clinton var president.

VIDEO: Hillary-kampanjen avslørt på skjult kamera: Vold, korrupsjon og valgfusk

VIDEO: Se Hillary Clinton bli båret inn i bilen av sikkerhetsvakter

Helt tilbake til 90-tallet kom det ut rapporter om hvordan Hillary kastet lamper og bøker, samt gikk til fysisk angrep på sin ektemann.

– Dette skjedde ganske ofte. Hun har en veldig stygg munn, som selv herdede politifolk i hjemstaten hennes fikk erfare. Hun har en stygg munn og en god kastearm, forteller journalist R. Tyrrell Emmett til Breitbart.

Det skal også ha kommet ut at Hillary Clinton og hennes ektemann Bill skal ha hatt en telefonsamtale hvor de begge skrek til hverandre, da det ble klart at hun kunne komme til å tape valget. Bill Clinton skal ha vært sint på hennes kampanje-sjef, og ikke på FBI-sjefen, som de fleste la skylden på. Det hele endte med at Bill Clinton kastet sin mobiltelefon fra taket på sin luksusleilighet over the Clinton Presidential Library i Little Rock Arkansas.

VIDEO: Hillary avslørt som rasist, homo-motstander og for mur mot Mexico

Les også: Krigshisseren Hillary Clinton: «Omring Kina med missilforsvar»

En av hennes tidligere livvakter i Secret Service, Gary Byrne, har skrevet en bok om hvordan han opplevde å jobbe for Hillary:

Les også: Hillary Clinton kalte afroamerikansk tjener for «ni**er»

Relatert:

Exit mobile version